Antalya'daki Silahlı Çatışma - Son Dakika
Güncel

Antalya'daki Silahlı Çatışma

Antalya\'daki Silahlı Çatışma

Alanya'da komiser yardımcısını silahla yaralayan zanlıların çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu bildirildi.

18.02.2013 17:08

Alanya'da komiser yardımcısını silahla yaralayan zanlıların çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu bildirildi.

İlçeye bağlı Tosmur beldesinde daha önce silahla yaralama olaylarına karıştıkları gerekçesiyle aranan S.Ç'nin (31) otomobille takibi sırasında açılan ateş sonucu Alanya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amir Yardımcısı, komiser yardımcısı Ökkeş Aslan karnından vurulmuştu. Olayın ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen S.Ç (31), F.K (33), R.Ş. (23) ile O.K'nın (25) çok sayıda sabıka kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

"Görevli memuru ateşli silahla öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanan S.Ç'nin daha önce silahla adam yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu gibi suçlardan 70'e yakın sabıka kaydı bulunduğu tespit edildi. O.K'nın hırsızlık, tehdit ve ruhsatsız silah taşımakdan 15, F.K'nın uyuşturucudan 10, R.Ş'nin ise uyuşturucu ve hırsızlıktan 12 sabıka kaydı olduğu bildirildi.

Öte yandan Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden komiser yardımcısı Ökkeş Aslan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Aslan'ın karnına isabet eden ve ilk ameliyatta çıkarılamayan kurşunun çıkarılması için ikinci bir ameliyat daha edildiği, ameliyat sonrası sağlığının iyiye gittiği bildirildi.

-Olay-

Alanya'ya bağlı Tosmur beldesinde dün, daha önce silahla yaralama olaylarına karıştıkları gerekçesiyle aranan S.Ç'nin (31) yerinin tespit edilmesi üzerine polis, bu kişi ile yanındakilerin bulunduğu 07 HDH 80 ve 07 NIA 17 plakalı otomobilleri takip etmeye başlamış, bir süre devam eden takibin ardından Güzeller Sokak'ta sıkıştırılan 07 HDH 80 plakalı otomobilden polisin "dur" ihtarına ateşle karşılık verilmişti.

Otomobilden açılan ateş sonucu Alanya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amir Yardımcısı, komiser yardımcısı Ökkeş Aslan karnından vurulmuştu. Yaralı polis, polis otomobili ile Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınmıştı.

Bu otomobildeki S.Ç, F.K, R.Ş ve O.K. ile farklı bir yöne giden 07 NIA 17 plakalı otomobilde bulunan M.Ç, E.G, M.A, B.B. ve T.S. kısa süren kovalamacanın ardından yakalanmıştı. Otomobillerde yapılan aramada toplam 3 adet pompalı tüfek, bir tabanca, çok sayıda mermi ve bir miktar esrar ele geçirilmişti.

Bu kişilerin arkadaşları olduğu belirtilen kadınlar T.H. (30) ve H.A. (20) da evlerinde gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Mustafa Kurt

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'daki Silahlı Çatışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement