Antalya Hemşehri Derneklerinden Böcek'e Destekhemşehri Derneklerinden Böcek'e Destek - Son Dakika
Güncel

Antalya Hemşehri Derneklerinden Böcek'e Destekhemşehri Derneklerinden Böcek'e Destek

Antalya Hemşehri Derneklerinden Böcek\'e Destekhemşehri Derneklerinden Böcek\'e Destek

Yardımlaşma Güçbirliği Platformu'nu oluşturan Tunceliler Vakfı, Erzincan Fırat Boyu Derneği, Çorumlular Derneği, Gaziantep Yavuzeli ve Yöresi Derneği, Amasya Merzifon Kayadüzlüler Derneği, Sivas Divriği Kültür Derneği, Korkuteli Büyükköy Derneği, Çağdaş Esnaf Sanayici İşverenler Derneği (ÇAĞSİAD) Antalya Şubesi ve Karadeniz Samsun Ordulular Derneği'nin başkan ve yöneticileri, Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

28.03.2014 16:26

Yardımlaşma Güçbirliği Platformu'nu oluşturan Tunceliler Vakfı, Erzincan Fırat Boyu Derneği, Çorumlular Derneği, Gaziantep Yavuzeli ve Yöresi Derneği, Amasya Merzifon Kayadüzlüler Derneği, Sivas Divriği Kültür Derneği, Korkuteli Büyükköy Derneği, Çağdaş Esnaf Sanayici İşverenler Derneği (ÇAĞSİAD) Antalya Şubesi ve Karadeniz Samsun Ordulular Derneği'nin başkan ve yöneticileri, Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Böcek'in Konyaaltı İlçesi'ndeki seçim ofisinde gerçekleşen ziyarette dernek başkanları, 30 Mart seçimlerinde Böcek'i destekleyeceklerini açıkladı.

'OYLARINIZI NAMUSUM GİBİ KORUYACAĞIM'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Böcek, Türkiye'de son dönemde yaşanan olayların 30 Mart seçimlerini daha da önemli hale getirdiğini belirterek, Dördüncü dönemde 'yine yeni hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz' derken, benim kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım var. Onlar da Türkiye'nin çeşitli illerinden geldiler. Sizleri temsil edecekler. Sizin iyi günde kötü günde yanınızda olacağız. Ben de bu desteğinizle vatandaşlarımızın oyunu namusum gibi koruyacağıma söz veriyorum dedi.

'DÖNEM BİRLEŞME DÖNEMİ'

Dernekler adına konuşan Platform Sözcüsü Ali Ekrem Yıldırım ise CHP'yi ve adaylarını desteklediklerini ifade etti. Yıldırım, Konyaaltı Belediye Başkanımız ve adayımız Muhittin Böcek'in ve arkadaşlarının sonuna kadar arkasındayız. Dönem birleşme, irileşme, dirileşme dönemidir. Antalya'da nerede CHP'li varsa, nerede CHP varsa bütün gönlümüzle sonuna kadar arkasındayız. Kesinlikle partimizle hiçbir sorunumuz yok, partimizin yanındayız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Hemşehri Derneklerinden Böcek'e Destekhemşehri Derneklerinden Böcek'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement