Antalyaspor Milan'ı Renklerine Bağladı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Milan'ı Renklerine Bağladı

Antalyaspor Milan\'ı Renklerine Bağladı

ANTALYASPOR, Sırp kanat oyuncusu 23 yaşındaki Milan Jevtoviç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

19.08.2016 13:50

ANTALYASPOR, Sırp kanat oyuncusu 23 yaşındaki Milan Jevtoviç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki imza töreninde Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Norveç'in Bodo Glimn takımından Milan Jevtoviç ile 4 yıllığına imza attıklarını söyledi. Futbolcuyu uzun süredir takıma katmak istediklerini anlatan Öztürk, Jevtoviç'in iki kanatta ve forvet oynayabildiğinden bahsetti. Milan'ın mücadele gücü ve teknik kapasitesinin yüksek olduğunu vurgulayan Öztürk, "Transfer döneminde en yoğun istediğimiz oyuncuların başında geliyordu. Kendisiyle güzel dönem geçirmek istiyoruz. Katkısıyla Antalyaspor'un geleceğinde fark yaratacaktır" dedi.

Milan Jevtoviç ise çok güzel bir şehirde top oynayacağı için mutlu olduğunu dile getirdi. Jevtoviç, kendisini sahada, taraftarı önünde göstermek istediğini belirtti.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Milan'ı Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement