Arabalar Boğaz'a İndi - Son Dakika
Güncel

Arabalar Boğaz'a İndi

Arabalar Boğaz\'a İndi

21 Ağustos Gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena tarihin en eğlenceli araba yarışına sahne oldu.

22.08.2011 10:07

Altın Küre ödüllü "Cars" filminin devam serisinin ikinci filmi olan "Cars 2", Boğaz'ın ışıkları altında yediden yetmişe izleyicileriyle buluştu.

Çocukların kahkalarıyla renklenen ve yine Turkcell Kuruçeşme Arena'nın tribününü de minderlerini de tamamen dolduran sinemaseverlerin ilgiyle izlediği film, arabaların sihirli dünyasında yaşanan ilgi çekici bir casusluk macerasını anlatıyor. Türkçe seslendirmeli olarak izlenen film tanıdık iki sese sahipti. Başroldeki yarış arabası Şimşek McQueen'in seslendirmesini Yekta Kopan yaparken, Şimşek Mc Queen'in bir numaralı rakibi olan Avrupa'nın en ünlü yarış otomobili İtalyan Francesco Bernoulli'nin seslendirmesini ise ünlü komedyen Cem Yılmaz yaptı.

CUMA GÜNÜ VİZYONA GİRECEK "BABAMIN PENGUENLERİ" ÖN GÖSTERİM İLE TURKCELL KURUÇEŞME ARENA'DA:

"gnctrkcll Açıkhava Sinema Festivali"nden Büyük Final Salı akşamı Jim Carrey'li "Babamın Penguenleri" ve "Model" Konseri ile!

İki senedir Boğaz'ın keyfini film keyfiyle birleştirmek isteyen sinemaseverleri de ağırlayan mekanın perdesinde 23 Ağustos Salı akşamı ön gösterimiyle "Babamın Penguenleri" filmi olacak. Aynı zamanda gnctrkcll Açıkhava Sinema Festivali'nin son günü olan gecede, "Model" grubu da sahneye çıkarak geceyi önce müzikle renklendirecek. İstanbullular, Turkcell Kuruçeşme Arena'da 23 Ağustos'ta müziğe de filme de doyacak.

Filmin Konusu: Bir aile komedisi olan "Babamın Penguenleri"nde Jim Carrey, hayatın önemli yanlarından bihaber hırslı bir işadamını canlandırmakta. Bu hırslı işadamının altı penguenin miras kalmasıyla değişen yaşamını, babasından gelen bu penguenler ile New York'taki gösterişli dairesini buzla kaplı bir kış bahçesine döndürüp, tüm hayatını da alt üst olmasını anlatan mizahi yapım 23 Ağustos'ta gnctrkcll Açıkhava Sinema Festivali izleyicileriyle, 26 Ağustos'ta tüm sinemaseverle buluşacak.

Gerçekten soğutulmuş bir sette, canlı Gentoo Penguenleriyle çekilen film, bir çocuk kitabı klasiği olan "Boyacının Penguenleri"nin modern bir uyarlaması.

Oyuncular: Jim Carrey, Carla Gugino, Madeline Carroll, Angela Lansbury, Ophelia Lovibond, David Krumholtz, Philip Baker Hall, James Chen, Blaise Corrigan, Curtis Shumaker, Danielle Mckee...

Biletler Turkcell Mobil Ödeme ile Anında Cepte!

gnctrkcll'lilerin vizyon filmlerini Boğaz'ın ışıkları altında izledikleri film gösterimlerinde, "1 bilet alana 1 bilet hediye" kampanyası da geçerli.

gnctrkcll'liler 2 bilet için 10 TL; gnctrkcll'li olmayanlar ise 1 bilet için 15 TL ödeyerek Boğaz'ın en güzel noktasında film izleme keyfini sürebiliyor.

Biletler, TurkcellMobilÖdeme haricinde Biletix'den, gencteklif.com'dan veya Turkcell Kuruçeşme Arena gişelerinden satın alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arabalar Boğaz'a İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement