Arjantin Cumhurbaşkanı Fernandez Yine Hastanede - Son Dakika
Son Dakika Logo

Arjantin Cumhurbaşkanı Fernandez Yine Hastanede

Arjantin Cumhurbaşkanı Fernandez Yine Hastanede
07.10.2013 20:48

Fernandez, ağustos ayında başına aldığı darbe nedeniyle yeniden hastaneye yattı

Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez, ağustos ayında bir kaza sonucu başına aldığı darbe nedeniyle tekrar hastanede tedavi altına alındı.

Kabine üyelerinin Arjantin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Amado Boudou'nun yapacağı konuşmayı dinlemek üzere hükümet sarayında bir araya geldikleri sırada, Fernandez'i taşıyan bir aracın Fundacion Favalaro Hastanesine girdiği görüldü.

Hükümet sarayında yaptığı konuşmada Fernandez'e metanet dileğinde bulunan Boudou, "Kendisine geriye kalan layık olduğu her şeyi" vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Arjantin Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Alfredo Scoccimarro dün yaptığı açıklamada, kafa yaralanması olayıyla ilgili olarak beyin yüzeyinde kan birikmesi teşhisi konan 60 yaşındaki Fernandez'in bir ay dinleneceğini bildirmişti.

Scoccimarro'nun açıklamasının ardından Boudou, Fransa'ya yaptığı ziyareti yarıda keserek geçici cumhurbaşkanlığı görevini üstlenmek üzere dün Arjantin'e dönmüştü. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arjantin Cumhurbaşkanı Fernandez Yine Hastanede - Son Dakika


Advertisement