Artvin Valisi Doğanay'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Artvin Valisi Doğanay'a Ziyaret

Artvin Valisi Doğanay\'a Ziyaret

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Bursa Artvin Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ile Bursa'da görev yapan yerel ve ulusal ajans temsilcilerini kabul etti.

17.05.2017 11:56

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Bursa Artvin Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ile Bursa'da görev yapan yerel ve ulusal ajans temsilcilerini kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğanay, vakıf üyeleri ve basın mensupları ile tanışarak bir süre sohbet etti.

Kamuoyunun sesi olan basını çok önemsediğini belirten Doğanay, gazetecilere kentin sosyo-ekonomik yapısı, tarihi, kültürü, barajları ve doğal güzellikleri hakkında bilgi aktararak, Artvin'i yaşanabilir kent haline getirmek istediklerini vurguladı.

Bursa Artvin Vakfı Başkanı Osman Nuri Başaran ise 1996 yılında kurulan derneklerinin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Vali Doğanay'a bilgi verdi.

Öğrencilere burs verdiklerini de belirten Başaran, "İhtiyaç sahibi insanlarımıza yardımlarda bulunuyoruz. Özellikle üniversitelerde okuyan hemşehrilerimize burs veriyoruz. Vakfımıza idari binamızda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Vakfımızın kapısı tüm hemşehrilerimize sonuna kadar açıktır." ifadesini kullandı.

Ziyaret, Başaran'ın Vali Doğanay'a Bursa iline özgü çeşitli hediyeler vermesinin ardından çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artvin Valisi Doğanay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement