"Aşk Kaç Beden Giyer?"in Konuğu Ömür Gedik - Son Dakika
Güncel

"Aşk Kaç Beden Giyer?"in Konuğu Ömür Gedik

"Aşk Kaç Beden Giyer?"in Konuğu Ömür Gedik

D-Smart'ın sevilen dizisi "Aşk Kaç Beden Giyer?"in bu haftaki ünlü konuk oyuncusu Ömür Gedik.

23.01.2013 09:43

Genç ve modern insanın şehir yaşamı içinde yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?", 26. bölümüyle 24 Ocak Perşembe gecesi saat 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de dizi severlerle buluşacak. Perşembe gecesi yayınlanacak yeni bölümün konuk oyuncusu ise Ömür Gedik olacak.

Genç ve modern kitlenin şehir içindeki büyük yalnızlığını, kadın – erkek ilişkilerini güncel olaylar etrafında, mizahi bir kurguyla anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?", yeni sezon bölümleriyle D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD kanalında hafta içi Pazartesi ve Perşembe günleri, saat 22.30'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Bu haftanın konuk oyuncusu Ömür Gedik, Pıtırcık Cafe'de oturacak ve magazinciler etrafını saracak. Diziye kendi kimliğiyle renk katacak olan Ömür Gedik, Maya ile birlikte magazincilerden kaçmak için soluğu Umut'un evinde alacak.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker 'in yönettiği sitcom'da twitter/ facebook/ kişisel blog gibi dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarına ayna tutuluyor.

Yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarla ekranlara hızlı bir dönüş yapan "Aşk Kaç Beden Giyer?" yepyeni bölümleriyle her hafta Max Smart ve Max Smart HD'de dizi severlerle buluşuyor.

26. Bölüm Özeti

Ömür Gedik, kendi kimliğinde dizimize konuk oldu. Pıtırcık Cafe'nin önünden geçerken, Cafe'ye gelip oturur. Bir süre sonra magazinciler etrafını sarar, röportaj yapmaya çalışırlar. O esnada dizi karakterlerinden Maya, Ömür Gedik'i magazincilerden kaçırarak Umut'un evine götürür. Bir süre sonra magazinciler Umut'un kapısına dayanırlar ve bölüm sona erer.

Künye

Yapımcı: Seray Sever ve Hatice Soysev

Yönetmen: Günay Köker

Senaryo: Serdar Oğuz

Oyuncular: Koray Erkök, Gözde Çetiner, Adıhan Şentürk ve Ayşın Yeşim Çapanoğlu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Aşk Kaç Beden Giyer?'in Konuğu Ömür Gedik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement