Asker eğlencesinde trafiği kesip halay çektiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Asker eğlencesinde trafiği kesip halay çektiler

Asker eğlencesinde trafiği kesip halay çektiler
29.07.2023 23:10  Güncelleme: 23:11

Bursa'da asker eğlencesi yapan bir grup genç, yolu trafiğe kapatıp halay çekerek yüzlerce kişiyi mağdur etti. Halk otobüsünün geçişine izin vermeyen gençlerin bu hareketleri kameralara yansıdı. Polis ekipleri olayı soruşturuyor ve yolu kapatan araç sürücülerine ceza yazdı.

Asker eğlencesinde trafiği kesip halay çektiler

BURSA - Bursa'da asker eğlencesi yapan bir grup genç, yolu trafiğe kapatıp halay çektiler. Yüzlerce kişiyi mağdur eden gençler cadde üzerindeki halk otobüsünün de geçişine izin vermedi. O anlar kameraya yansıdı.

Merkez, Osmangazi ilçesi Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi'nde arkadaşlarının asker eğlencesi için toplanan bir grup genç, cadde üzerine geçip halay çektiler. Hem çevredekileri hem trafikteki sürücülere aldırış etmeyen kalabalık, güzergah üzerinde ilerleyen bir halk otobüsünün de geçişine izin vermedi. Kimsenin akıl sır erdiremediği o anlar ise mahalle sakinlerinin kamerasıyla kaydedildi.

Polis ekipleri de görüntüler üzerine soruşturma başlatıp yolu kapatan araç sürücülerinin plakasına ceza yazdı

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Asker eğlencesinde trafiği kesip halay çektiler - Son Dakika


Advertisement