Aşkın Yalın Hali - Son Dakika
Güncel

Aşkın Yalın Hali

Aşkın Yalın Hali

Ünlü şarkıcı Yalın Cornetto ile sinema dünyasına adım attı.

12.02.2013 10:39

Aşk şarkılarının benzersiz sesi Yalın, aşkın resmi dondurması Cornetto'nun Sevgililer Günü'nde genç aşıklara ilham vermek için hazırladığı özel projenin hem müziklerine imza attı hem de ilk kez oyuncu olarak yer aldı.

Cornetto'nun Sevgililer Günü için çektiği dört kısa filmden biri olan 'Güzel ile Saf' da 'Aşkın Sesi' olarak rol alan Yalın'ın film için yaptığı beste ise filme unutulmayacak bir ses katacak.

Aşkın resmi dondurması Cornetto, gençlere aşkı korkusuzca yaşadıklarında aşkın onlara neler kazandırabileceğini göstermek için Hong Kong, Los Angeles, Londra ve İstanbul'da "Aşktan Hikayeler" temalı filmler çekerek, kısa film alanına giren ilk dondurma markası oldu. İstanbul Balat'ta çekilen "Güzel ile Saf" adlı filmde, aşk şarkılarının romantik sesi Yalın rol aldı. Birbirinden romantik kısa aşk filmleri, "Menüde Aşk Var", "Aşkın X Hali" ve "Margot", facebook.com/Cornetto sayfası başta olmak üzere sosyal medya ve video paylaşım sitelerinden 14 Şubat Sevgililer Günü'nden itibaren izlenebilecek. Yalın'ın oynadığı Güzel ile Saf ise Mart ayında gösterime girecek.

Yalın'ın Güzel ile Saf için bestelediği şarkı dillerden düşmeyecek bir film müziği olacak. Önümüzdeki günlerde stüdyoya girecek olan Yalın'ın bestelediği şarkının klibi de sosyal medya ve video paylaşım siteleri aracılığıyla yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşkın Yalın Hali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement