Atama Kararları Resmi Gazete'de - Son Dakika
Güncel

Atama Kararları Resmi Gazete'de

Atama Kararları Resmi Gazete\'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığına Kamran Kuru getirilirken, Personel Dairesi Başkanlığına Hamza Güneş atandı.

19.12.2012 09:59

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığına Kamran Kuru getirilirken, Personel Dairesi Başkanlığına Hamza Güneş atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Gümrük ve Ticaret Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığına Kamran Kuru getirilirken, Personel Dairesi Başkanlığına Hamza Güneş atandı. Strateji Geliştirme Başkanlığına, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Mustafa Apaydın getirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş müfettişi kadrolarına, İş Müfettişliği Yeterlik Sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları atandı. Ataması yapılan isimler şöyle:

"Tuğba Ölmez, Leyla Çilingir, Ufuk Çetinkaya, Doğu Bakkal, Turgay Merdiven, Serhat Kahraman, Volkan Çiçek, Halis Başol, Onur Tetik, Onur Semerci, Güngör Akalın, Halil Berker Kanmaz, İhsan Deveci, Ufuk Yüksekova, Hakan Küçüktürk, Anıl Burak Özcan, Mustafa Akbal, Ömer Bulut, Sercan Peşan, Devrim Ertürk, Mehmet Orhan Özkan, Turgut Aktürk, Ezgi Alemdar, Fatih Uğurlu, Serdar Öcelan, Necdet Aktay, Yasin Zengin, Yurder Şenol, Ömer Faruk Göçer, Duygu Çelgin, Ömür Aktaş, Muhammed Said Özer, Mustafa Görkem Şimşek, Salur Eşkin, Gözde Yurttagül, Dilşad Akal, Ali Yüksekkalaycı, Hakan Ünal, Elif Şeyda Saraç, Ahmet Narin, Emine Çarhoğlu, Hanife Burcu Avcı, Sinan Ekşi, Mustafa Aydın, Ömer Uçev, Canan Bayram, Egemen Çağdaş Türk, Nadire Kamalıoğlu, Recep Topsakal, Mustafa Akdemir, Hasan Civan, Seda Erkoçoğlu, Yahya Kulaksız, Büşra Özkul, Hamdi Şevketbeyoğlu, Güneş Akgün, Mustafa Aşcı, Kemal Terzi, Muhammed Vahit Özkan, Mustafa Günöz, Osman Beşirli."

-GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA DR. BİRİŞİK GETİRİLDİ-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcılığına Dr. Nevzat Birişik getirilirken, il gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine yapılan atamalar şöyle:

"Siirt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne İzzet Murat, Hakkari İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Hacı Dursun Yıldız, Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Ömer Tercan, Diyarbakır İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Mustafa Ertan Atalar, Niğde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Murat Türkmen, Yozgat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ziyaettin Özdemir, Kırşehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Kenan Şahin, Kütahya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Halil Yorulmaz, Isparta İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Cenk Şölen, Hatay İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Aydın Tüfekçi, Edirne İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Orhan Sarı, Tekirdağ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Cevdet Soyak, Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Sabri Topbaş."

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettişi Ömer Ağzıbüyük atanırken, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişi İlter Kuşoğlu başka bir göreve atanmak üzere bu görevden alındı. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Atama Kararları Resmi Gazete'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement