Avrupa Şampiyonu Güreşçiye Sahip Çıkıldı - Son Dakika
Güncel

Avrupa Şampiyonu Güreşçiye Sahip Çıkıldı

Avrupa Şampiyonu Güreşçiye Sahip Çıkıldı

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Avrupa Şampiyonu olan güreşçiye sahip çıktı.

21.12.2012 15:15

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Evin Demirhan'ı makamında kabul ederek, tebrik etti. Kabulde milli güreşçinin annesi Cevahir Demirhan ve Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş da hazır bulundu.

Bu yıl yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında Avrupa şampiyonu olan Evin Demirhan'ı başarılarından dolayı tebrik eden Vali Ahmet Aydın, "Siirt'in gururu olan milli güreşçimiz Evin Demirhan'a Valilik olarak her türlü desteği sağlıyoruz. Kendisi Siirt'i uluslararası şampiyonalarda büyük bir başarıyla temsil ediyor. Bizlerde başarılarıyla iftihar ediyoruz. Gelecek yıl Gençlik Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek. İnanıyorum ki orada da birinci olacaktır." şeklinde konuştu.

Bugünlere gelmesinde Valiliğin büyük katkıları olduğunu kaydeden milli güreşçi Evin Demirhan ise,"Ocak ayında düzenlenecek Yıldızlar Türkiye şampiyonası ve daha sonra yapılacak Uluslararası Yaşar Doğu Turnuvasına hazırlandığını belirterek, bütün turnuvalarda Vali Ahmet Aydın'ın desteklerini gördüğünü ve kendisine teşekkür ettiğini" söyledi.

Avrupa Şampiyonu Evin Demirhan'la bir süre sohbet eden Vali Aydın, amatör sporcularımıza katkı vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avrupa Şampiyonu Güreşçiye Sahip Çıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement