Awaza PWA Windsurf Cup 2014 Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Awaza PWA Windsurf Cup 2014 Sonuçlandı

Awaza PWA Windsurf Cup 2014 Sonuçlandı

Türkmenistan Awaza Bölgesi'nin ilk marinası olan Yelken Yat Kulübü'nde Polimeks sponsorluğunda gerçekleştirilen Awaza PWA Windsurf Cup Türkmenistan 2014, müthiş bir finalle sonuçlandı.

07.07.2014 15:42

1-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışlarda, Fransız sporcular liderliği elden bırakmadı. Kadın kategorisinde birinciliği Delphine Cousin alırken; erkekler kategorisinde ise Cyril Moussilmani zaferi elde etti.

Dünyanın en önemli windsurf organizasyonlarından olan Awaza PWA Windsurf Cup Türkmenistan 2014 yarışları tamamlandı. Polimeks sponsorluğunda bölgenin ilk marinası Yelken Yat Kulübü'nde gerçekleştirilen yarışlarda 6 gün boyunca büyük mücadeleler yaşandı. Kadınlar kategorisinde Delphine Cousin PWA Dünya Şampiyona'sındaki ilk zaferini Awaza'da alırken; erkekler kategorisinde Cyril Moussilmani, kaydettiği başarılı etaplarla birinciliğe adını yazdırdı.

22 ülkeden en iyi 71 windsurf'çünün katılım gösterdiği şampiyonanın finalinde Delphine Cousin yıla iyi bir başlangıç yaparak birincilik ödülünü kazandı. Valerie Ghibaudo yarışlardaki inanılmaz hızıyla ikincilik kürsüsündeki yerini aldı. Geçtiğimiz yıl yarışları yedinci olarak tamamlayan Türk sporcu Lena Erdil ise rüzgara karşı hızlı hamleleriyle üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı.

Erkekler kategorisinde Cyril Moussilmani tur lideri olarak zaferini taçlandırdı. Pierre Mortefon ikinciliği elde ederken; Matteo Iachino yılın Awaza'da üçüncülük ödülünü aldı. PWA World Turu'nun bir sonraki organizasyonu 14-20 temmuz tarihleri arasında Gran Canaria'da gerçekleşecek.

Awaza Bölgesi'nin ilk marinası; Yelken Yat Kulübü

Hazar Denizi kıyısında yer alan Yelken Yat Kulübü, 1 kilometrelik sahiliyle Awaza Bölgesi'nin ilk marinası olma özelliğini taşıyor. Ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına uygun, keyif dolu mekanlarla aralıksız eğlence ve spor imkanı sunan Yelken Yat Kulübü'nde yelken ve yatların yararlanabileceği pek çok hizmetin yanı sıra ziyaretçileri için açık spor alanları ve motorlu su sporları imkanları da bulunuyor. Lüks konaklama ve yaşam alanlarıyla ziyaretçilerine keyifli bir alan sunan Yelken Yat Kulübü, Türkmenistan'ın turizm merkezi Awaza bölgesinin en kapsamlı ve en konforlu tesisi olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Awaza PWA Windsurf Cup 2014 Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement