Aydoğdu Sosyal Etkinlik Merkezi Yerli Malı Haftası'nı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Aydoğdu Sosyal Etkinlik Merkezi Yerli Malı Haftası'nı Kutladı

Aydoğdu Sosyal Etkinlik Merkezi Yerli Malı Haftası\'nı Kutladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi (SEM) öğrencileri, Yerli Malı Haftası dolayısıyla bir program düzenledi.

20.12.2017 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi (SEM) öğrencileri, Yerli Malı Haftası dolayısıyla bir program düzenledi.

Etkinliğe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, belediye başkan yardımcıları ve merkezde eğitim desteği alan öğrenciler katıldı. Yerli Malı Haftası dolayısıyla hazırlanan program için Sosyal Etkinlik Merkezi çocuklar tarafından süslenerek yerli malı kullanımı ve tasarrufla ilgili afiş ve süsleme çalışmaları yaptılar. Çeşitli meyve ve yiyeceklerle hazırlanan yerli malı standında öğrencilere ve katılımcılara ikramda bulunuldu.

İkram öncesi Aydoğdu Mahallesi SEM öğrencilerinin hazırladığı sunum gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat öğrencilerle yakından ilgilendi. Eşkinat öğrencilerin hazırladığı "Hoş Geldin Kış" köşesini de inceledi.

Etkinlikte ayrıca Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Berkay Çakır da hazır bulunarak çocuklarla eğlenceli anlar yaşadılar. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydoğdu Sosyal Etkinlik Merkezi Yerli Malı Haftası'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement