Baba-oğul Kavgasından Korkan Dede ve Babaanne Evlerine Gidemiyor - Son Dakika
Güncel

Baba-oğul Kavgasından Korkan Dede ve Babaanne Evlerine Gidemiyor

Baba-oğul Kavgasından Korkan Dede ve Babaanne Evlerine Gidemiyor

ORDU'nun Ünye İlçesi'nde kardeşini bıçakla yaralayan babası Mustafa A.'nın serbest kaldığını öğrenince dedesi ve babaannesinin kaldığı evi yakmak isteyip, eşyaları balkondan atan 27 yaşındaki Yunus A.'dan korkan 95 yaşındaki Hüseyin ve 85 yaşındaki Fatma A.

17.12.2016 13:43

ORDU'nun Ünye İlçesi'nde kardeşini bıçakla yaralayan babası Mustafa A.'nın serbest kaldığını öğrenince dedesi ve babaannesinin kaldığı evi yakmak isteyip, eşyaları balkondan atan 27 yaşındaki Yunus A.'dan korkan 95 yaşındaki Hüseyin ve 85 yaşındaki Fatma A., Samsun'un Terme İlçesi'ndeki yakınlarının yanına yerleşti.

Ünye İlçesi Çınarlık Mahallesi'nde geçen Kasım ayında meydana gelen olayda, 50 yaşındaki Mustafa A. ile oğlu 19 yaşındaki Emre A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre Mustafa A., oğlu Emre A.'yı bıçakla ağır yaraladı. Yakınlarının çağırdığı ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emre A. tedavi altına alındı. Gözaltına alınan baba Mustafa A. ise, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Babasının serbest kaldığını öğrenen Yunus A. cinnet geçirerek, Çınarlık Mahallesi'nde dedesi Hüseyin ve babaannesi Fatma A.'nın oturduğu binanın birinci katındaki evin balkonunu ateşe verdi. Evdeki içerideki eşyaları da balkondan sokağa attı. Motorlu testereyle kapıları, pencereleri kesen Yunus A., bölgeye gelen polis ekipleri tarafından güçlükle ikna edilerek gözaltına alındı ve ardından da serbest bırakıldı.

Dede Hüseyin A. ve babaanne Fatma A. da oğlu ve torunları arasında yaşanan bu kavga nedeniyle korktukları için evlerine giremedi. Sokakta kalan yaşlı çift, Samsun'un Terme İlçesi'ndeki bir yakınlarının yanına yerleşti. Babaanne Fatma A., "Torunlarım aile yakınlarının da kışkırtmaları ile mal varlığımızı elimizden almak istiyorlar. Bu olaylar uzun bir süredir devam ediyor. Bıçakla yaralanan torunum, oğlum olan babasının daha önce balta ile kafasına vurarak ağır yaralanmasına neden olmuştu. Ünye'de ve köyümüzde bulunan evlerimiz ile köyümüzdeki arazilerimizi aile yakınlarımızın da kışkırtmaları ile elimizden almak istiyorlar. Bu kavgalar başlayınca oğlumun başına bir şey gelmesin diye daha önce devrettiğim yerleri yine üzerime aldım. Ben 85, eşim 95 yaşında, torunlarım ve yakınlarım yüzünden evimize gidemez olduk, sokakta kaldık. Evimizi ateşe verip, eşyalarımı kapıya attılar. Korkudan eve gidemiyoruz, bizi döverler diye korkuyoruz" dedi.

- Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba-oğul Kavgasından Korkan Dede ve Babaanne Evlerine Gidemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement