Bakan Avcı, Elif'e Yardım Elini Uzattı - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı, Elif'e Yardım Elini Uzattı

Bakan Avcı, Elif\'e Yardım Elini Uzattı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün yapılan Eskişehir Şeker Fabrikası'ndaki pancar alım kampanyasının başlaması nedeniyle düzenlenen törende yanına ağlayarak gelen ve hastalığı nedeniyle okula gidemediğini söyleyen 'Epidermolysis buillosa' hastası...

18.09.2013 18:16

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün yapılan Eskişehir Şeker Fabrikası'ndaki pancar alım kampanyasının başlaması nedeniyle düzenlenen törende yanına ağlayarak gelen ve hastalığı nedeniyle okula gidemediğini söyleyen 'Epidermolysis buillosa' hastası 12 yaşındaki Elif Sultan Karabayır'a yardım elini uzattı.

Bakan Nabi Avcı Avcı, dünkü törende kendisinden yardım isteyen Elif Sultan Karabayır'a sarılarak gerekeni yapacağını belirtmişti. Avcı, Şeker Fabrikası'na gelişinde kendisine sunulan çiçeği de Elif'e vermişti.

Elif Sultan Kayarabayır'ın babası Osman Karabayır, Bakan Nabi Avcı'nın bugün de kendilerini telefonla aradığını söyledi. Baba Karabayır şöyle konuştu:

"Elif Sultan cilt hastası ve tedavisi yok diyorlar. Her ay Ankara'ya gidiyoruz. Orada çeşitli ameliyatlar oluyor. Özel giysileri yurt dışından geliyor fakat SGK bunu ödemiyor dediler. Fatma Şahin'e yazı da yazmıştık. Eskişehir Valiliği sizinle ilgilenecek dediler. Şu ana kadar bir şey olmadı. Dün Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Şeker Fabrikası'nda bir etkinliğe katıldı. Ben de eşim ve kızımla oraya gittim. Kızım onunla görüştü. Bakanımıza çok teşekkür ederiz, bizimle yakından ilgilendi. Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya da çok teşekkür ederiz. Çocuğumu Ankara'ya gönderdi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı bize söz verdi. Bu nedenle Elif şu anda çok mutlu. Okula gitmek için can atıyor. Bakanımız Ankara'dan bu işi çözeceğim deyince Elif çok mutlu oldu. Bugün de bakanımız bizi telefonla aradı. Elif için gerekenlerin yapılacağını belirtti."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı, Elif'e Yardım Elini Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement