Bakan Soylu, HDP'li vekili Kılıçdaroğlu'na sordu: Protesto sırasında tekerlekli sandalyesinden düşmüştü - Son Dakika
Güncel

Bakan Soylu, HDP'li vekili Kılıçdaroğlu'na sordu: Protesto sırasında tekerlekli sandalyesinden düşmüştü

Kobani davasında yeni bir soruşturma başlatılması üzerine HDP'liler, dün bir protesto açıklaması yaptı. Protesto edenler arasında bulunan HDP'nin engelli vekili Musa Piroğlu, tekerlekli sandalyesinden düştü. Bu arada polislere hakaret ettiği ileri sürüldü. Konuyla ilgili ise, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

13.04.2022 12:43  Güncelleme: 13:03

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kobani davasında yeni bir soruşturma başlatılması üzerine HDP'liler, dün partinin İstanbul'daki Kadıköy İlçe binası önünde toplanarak protesto gerçekleştirmek istediler. Protestoya müdahale eden polisler ile HDP'li milletvekilleri arasında tartışma ve arbede yaşandı. Bu sırada HDP'nin engelli vekili İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu tekerlekli sandalyesinden düştü.

"BANA ŞEREFSİZ DİYEMEZSİN"

Güvenlik güçlerinin 'Dağılın' uyarılarına kulak asmayan gruba müdahale sonrası çıkan arbedede HDP vekili Musa Piroğlu'nun polise hakaret ettiği ileri sürüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yaşanan tartışmalar sırasında bir polisin HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu'na "Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim" dediği görüldü.

Bakan Soylu, HDP'li vekilin polise hakareti üzerinden Kılıçdaroğlu'na seslendi: Tek bir söz çıkmadı

BAKAN SOYLU: BUNU DA MI BÜYÜKELÇİYE SORACAKSINIZ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li vekilin skandal ifadelerine tepki göstererek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şu sözlerle seslendi:

"Polis istismarına da soyunan Kılıçdaroğlu için her söz, bir öğün. Terörist Ecevit Piroğlu'nun abisi HDP Mv Musa Piroğlu Türk Polisi'ne "şerefsiz" dedi. Kılıçdaroğlu ve yamaklarından ortağı HDP'li için tek bir söz çıkmadı. Bekliyoruz. Yoksa bunu da mı büyükelçiye soracaksınız?

İşte Bakan Soylu'nun paylaşımı;

Bakan Soylu, HDP'li vekilin polise hakareti üzerinden Kılıçdaroğlu'na seslendi: Tek bir söz çıkmadı
Bakan Soylu, HDP\'li vekili Kılıçdaroğlu\'na sordu: Protesto sırasında tekerlekli sandalyesinden düşmüştü

Son Dakika Güncel Bakan Soylu, HDP'li vekili Kılıçdaroğlu'na sordu: Protesto sırasında tekerlekli sandalyesinden düşmüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hasan Sakallı: Vekilliği düşürün 3 2 Yanıtla

Advertisement