Balıkesirspor'da Kombine Alana Forma ve Kitap Bedava - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Kombine Alana Forma ve Kitap Bedava

Balıkesirspor\'da Kombine Alana Forma ve Kitap Bedava

TFF 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'un yeni sezonda iç sahada oynayacağı maçlara ait kombine bilet ücretleri belli oldu.

25.07.2017 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'un yeni sezonda iç sahada oynayacağı maçlara ait kombine bilet ücretleri belli oldu.

Buna göre 1'inci kategori kombineler 1.000 TL'den satışa çıkarken, bu kategoriden bilet alan taraftarlara Balıkesirspor forması ve 50'inci yıl kitabı hediye edileceği açıklandı. 2'nci kategori kapalı tribün kombine biletleri 225 TL, 3'üncü kategori maraton tribün kombine biletleri 125 TL,

4'üncü kategori kale arkası kombine biletleri ise 100 TL'den satılacak.

Yeni sezon kombine satın alan taraftarların vizeleme ücretleri ile Passolig kartı bulunmayan taraftarların yeni kart bedeli de kulüp tarafından ödenecek.

Bu arada geçen hafta Engin Çatır'ın görevden alınmasıyla boşalan yardımcı antrenörlük görevine eski futbolculardan Suat Sarıcan'ı getirdi. Futbolculuğu döneminde 1995-2000 yılları arasında 6 sezon kırmızı beyazlı formayı giyen ve kaptanrlık yapan Suat Sarıcan, Başkan Remzi Boncuk'un da katıldığı törenle sözleşme imzaladı. Bir dönem Kardemir Karabükspor'da teknik sorumlul görevini üstlenen Sarıcan, "Balıkesirspor'a teknik adam olarak dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tüm camia olarak başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da Kombine Alana Forma ve Kitap Bedava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement