Baltayla Yaralayan Arkadaşlarını Tabancayla Vurdu: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Baltayla Yaralayan Arkadaşlarını Tabancayla Vurdu: 2 Yaralı

Baltayla Yaralayan Arkadaşlarını Tabancayla Vurdu: 2 Yaralı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi Ulaşlı sahilinde bir hafta önce üç arkadaş arasında çıkan baltalı kavgada yaralanan 54 yaşındaki Mehmet E., dün kendisini yaralayan Mehmet B.ve Sabri K.'yı aynı yerde görünce tabancayla vurarak yaraladı.

19.03.2012 13:46

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi Ulaşlı sahilinde bir hafta önce üç arkadaş arasında çıkan baltalı kavgada yaralanan 54 yaşındaki Mehmet E., dün kendisini yaralayan Mehmet B. ve Sabri K.'yı aynı yerde görünce tabancayla vurarak yaraladı.

Ulaşlı sahilinde bir hafta önce Mehmet E. ile arkadaşları Mehmet B. (51) ve Sabri K. (43) arasında bir anlaşmazlık sonucu kavga çıktı. Baltanın da kullanıldığı kavgada Mehmet E. yaralandı. Dün kendisini yaralayan Mehmet B. ve Sabri K.'nın Ulaşlı sahilinde olduğunu gören Mehmet E., eve giderek tabancasını aldı. Mehmet B.'yi ayakları ve kalçasından 3 kurşunla, Sabri K.'yı ise ise sağ ayağından tek kurşunla vuran Mehmet E., olay yerinden kaçtı. Yaralılar ambulaslarla hastaneye kaldırılırken, polisin kaçan Mehmet E.'yi yakalamak için çalışmalarının sürdüğü bildirildi. - Kocaeli/ Gölcük

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baltayla Yaralayan Arkadaşlarını Tabancayla Vurdu: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement