Başbakan Davutoğlu, NATO Genel Sekreteri ile Telefonla Görüştü - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, NATO Genel Sekreteri ile Telefonla Görüştü

Nato Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

03.04.2016 21:50

Nato Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Ege Denizi'nde yasadışı göçle mücadele, terörle mücadele, Irak, Suriye, Libya ve Afganistan'daki son gelişmeler hakkında kapsamlı görüş alış verişinde bulunulduğu belirtildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, akşam saatlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Ege Denizi'nde yasadışı göçle mücadele, terörle mücadele, Irak, Suriye, Libya ve Afganistan'daki son gelişmeler hakkında kapsamlı görüş alış verişinde bulunulduğu belirtildi.

Görüşmede ayrıca NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'de son dönemde meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini ilettiği ve NATO'nun Türkiye'nin terörle mücadele alanındaki etkin çabalarını güçlü bir şekilde desteklediği vurgulandı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, NATO Genel Sekreteri ile Telefonla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement