Başbakan'dan Böcek Açıklaması: Hadi Hayırlı Olsun - Son Dakika
Güncel

Başbakan'dan Böcek Açıklaması: Hadi Hayırlı Olsun

Başbakan\'dan Böcek Açıklaması: Hadi Hayırlı Olsun

Erdoğan, çalışma ofisinde bulunan dinleme cihazıyla ilgili raporun savcılığa gönderildiğini gazetecilerden öğrendi.

31.01.2014 13:34  Güncelleme: 14:24

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını konutunun bulunduğu Subayevleri Mahallesindeki Aksa Camisi'nde kıldı. Erdoğan, namaz çıkışında cemaatle ve kendisine tezahürat eden mahallelilerle selamlaştı.

"ÖYLE Mİ? HADİ HAYIRLI OLSUN"

Gazetecilerin, çalışma ofisinde bulunan "böcek" adı verilen dinleme cihazıyla ilgili soruşturma dosyası ile Başbakanlık Teftiş Kurulu raporunun, Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle görevli başsavcıvekilliğine gönderilmesine ilişkin değerlendirme istemesi üzerine de Erdoğan, "Öyle mi? Hadi hayırlı olsun" dedi.

Cami önünde toplanan vatandaşlar da Başbakan Erdoğan'a yönelik "Ölümüne kadar seninleyiz" ve "Dik dur eğilme" tezahüratlarında bulundu.

BÖCEK RAPORU SAVCILIKTA

Başbakanlık Teftiş Kurulu, Başbakan Erdoğan'ın, Başbakanlık Resmi Konutu ve Keçiören'deki evinde priz içerisine yerleştirilen dinleme cihazlarıyla ilgili soruşturmasında son aşamaya gelmiş, detaylı ve kapsamlı bir çalışma yürüten Teftiş Kurulu, konuya ilişkin bir de rapor hazırlamıştı.

Hazırlanan raporun bugün Memur Suçları Bölümü'nden Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle görevli başsavcıvekilliğine gönderildiği bildirildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Teftiş Kurulu'nun hazırladığı raporun içeriğine dair bazı bilgileri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağı belirtiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan'dan Böcek Açıklaması: Hadi Hayırlı Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • MURAT TÜRK: İNSANLIK İÇİN CANIM MALIM VELHASIL HER ŞEYİM SANA FEDA OLSUN SAYIN BAŞBAKANIM 34 46 Yanıtla
  • arşimet: ülkenin başbakanı mağdur edebiyatı yapıyor halk ne yapsın, halka gelince susun yetinin itiraz etmeyin diyorlar, koskoca başbakan mağduru oynuyorsa zavallı halk ne yapacak bu ülkede 30 49 Yanıtla
  • kara: aman yarabbi temizlik şirketim var önceden haberim olsaydı ben hepsini zehirlerdim sayın haşmetlim padişahım tüh tüh çok üzüldüm genede odadaki o kutuları kaldırın ordan bak gene böcek möcek girer mazallah..... bende elamanlarıma dedim ki böyle böyle dedilerki siz çocuk mu kandırıyorsunuz ne böceği kendi uydrduğu senaryo........... vah vak ülke bu durumlara mı düşecekti........ ısırsın seni o böcek de gör gününü 25 20 Yanıtla
  • asdf: Adam izmirden yasal olmayan yollardan birşeyleri peşkeş çekmek için telefon açıp şu vali benim işi halletmedi diyor. başbakan ses kaydında ben ona söylemiştim ama unutmuştur deyip işini görüyor. insanlar hala malım canım feda olsun diyor. biz feda etmiyoruz biz helal etmiyoruz. o peşkeş çekilenler sadece senin malın değil 21 16 Yanıtla
  • halil: iki yüzlü insanları seviyorum neden derseniz tayyip erdoğan gibi bin yüzlüleri gördükten sonra 11 8 Yanıtla
  • mustafa: yahudi eski defterleri karştırırmış ya o hesap..Deşele dur eski hesapları ki yeni hesaplara sıra gelmesin.Memleket geri kalmış o hesapları incelerken.Boşveeeer.Dolar euro yükselmiş amblemli tl pul olmuş da ne olmuş.İMF'ye biten borcumuz ne oldu.?Bitti.Şimdiki borç borç değil.Boyun borcu.O borçtan sayılmaz.Zaten borçla yaşamaya alışmamışmıydık ki.Neden yadırgayalım.Ha Ahmede ha Mayka ne farkedrki.Borç borçtur.Ödenecek.Şu dünya aleminde hiç alacaklı olamadık ki.Ama bir rüya bile gördürüldük ya o bile bezmi alem. 2 2 Yanıtla

Advertisement