Başbakan Erdoğan Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan Nikah Şahitliği Yaptı

Başbakan Erdoğan Nikah Şahitliği Yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zeynep Şeyma Meydancı ile Muhittin Gülal'ın nikah şahitliğini yaptı.

23.12.2012 17:06

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zeynep Şeyma Meydancı ile Muhittin Gülal'ın nikah şahitliğini yaptı.

Başbakan Erdoğan, saat 15.00 sıralarında Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıkarak Zeytinburnu'nda bulunan 1453 Panorama İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'ne geldi. Erdoğan burada Zeynep Şeyma Meydancı ile Muhittin Gülal'ın nikahına katıldı. Gelin Zeynep Şeyma Meydancı'nın nikah şahitliğini yapan Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, Ak Parti Grupbaşkanvekili Nurettin Canikli, TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül ile Dr. Mehmet Güler de nikahta şahitlik yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta gelinin annesi Hatice Meydancı ile babası Ahmet Meydancı, damadın babası İbrahim Gülal ile annesi Güleser Gülal ve davetliler hazır bulundu.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, ANKARA'YA HAREKET ETTİ

Basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmeyen yemekli nikahtan Başbakan Erdoğan, saat 16.00 sıralarında ayrıldı. Erdoğan, sosyal tesislerden ayrıldıktan sonra Atatürk Havalimanına geçti. Saat 16.30'da ANA uçağıyla Ankara'ya hareket eden Başbakan Erdoğan'ın yanında eşi Emine Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan da vardı. Başbakan'ı AB Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın uğurladı.

PÇK (MK) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement