Başkan Cem Kara'ya Halk Pazarında Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Cem Kara'ya Halk Pazarında Büyük Destek

Başkan Cem Kara\'ya Halk Pazarında Büyük Destek

Cem Kara, Perşembe günü ilçede kurulan halk pazarını gezerek pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

17.02.2014 11:37  Güncelleme: 11:46

Çatalca Belediye Başkanı ve Çatalca CHP Belediye Başkan adayı Cem Kara, Perşembe günü ilçede kurulan halk pazarını gezerek pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

Görev süresi boyunca halk pazarını sık sık ziyaret eden Başkan Cem Kara'nın Perşembe günü aday olarak ziyaret etmesi ise memnuniyetle karşılandı.

Çatalca Belediye Başkanı ve Çatalca CHP Belediye Başkan adayı Cem Kara ve beraberindeki Çatalca CHP ilçe Başkanı Abdullah Aslan, Çatalca CHP ilçe kadın kolları, Çatalca CHP gençlik kolları, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ilçede kurulan halk pazarını gezdiler. Cem Kara ve beraberindekiler Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Çatalca Belediye Başkanı ve CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Cem Kara Perşembe günü saat 11:00'da Çatalca Cumhuriyet meydanındaki standı ziyaret etti. Burada partilileri ile bir araya gelen Başkan Cem Kara daha sonra CHP ilçe örgütü ile birlikte halk pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla buluştu. Pazarı ziyaretinde halkın yoğun ilgisi, desteği ve sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Cem Kara ve beraberindekiler, halkın sorun istek ve şikayetlerini de dinlemeyi ihmal etmediler. Cumhuriyet meydanında kurulan standın önünde halkı selamlayan başkan Cem Kara burada kendisine başarı dileklerinde bulunan vatandaşlarla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Cem Kara'ya Halk Pazarında Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement