Başkan Uğurlu "Hiç Bir Evi Yıkmıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu "Hiç Bir Evi Yıkmıyoruz"

Başkan Uğurlu "Hiç Bir Evi Yıkmıyoruz"

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün organize ettiği, Karamanlı hanımların, şehir gezintisi çalışması devam ediyor.

23.08.2013 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezilere her hafta değişik mahallelerden katılan hanımlar belediye çalışmalarını yerinde görmenin yanı sıra, tarihi yerleri de gezme imkânı buluyorlar.

Bu gezilere bu hafta Siyaser Mahallesinde yaşayan bir grup hanım katıldı. Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu Gezi sonrası Gönül Gözü kahvesinde hanımlarla buluştu. Buradaki sohbette hanımların sorularını yanıtlayan başkan Uğurlu, " Siz değerli hanım kardeşlerimiz, belediyemizin yaptığı bütün çalışmalarda önceliklisiniz. Hizmet üretirken mutlaka sizler ide göz önünde bulunduruyoruz dedi.

Siyaser Mahallesinde yaşayan bazı hanımlar, son zamanlarda mahalledeki evlerin yıkılacağını duyduklarını ve bu durum hakkında bilgi almak istediklerini söylediler. Sorunların bu soru üzerine başkan Uğurlu bazı açıklamalarda bulundu. Uğurlu ; " Siyaser mahallesinde veya şehrin herhangi bir yerinde evlerin belediye tarafından yıkılacağı haberi tamamen dedikodu ve yalan. Kentsel dönüşüm kapsamında böyle bir çalışma yapabiliriz ama bu çalışmaları vatandaşlarımızın çoğunluğunun istemesi halinde yaparız. Onun haricinde kimsenin rızası olmadan vatandaşlarımızı mağdur edecek hiçbir uygulama yapmayız." Dedi.

"Siyaser de İmar Planı Hazır"

Alt ve üst yapı çalışmalarına da değinen başkan Uğurlu ; "Siyaser Mahallesi'nde imar planımız hazır ve uygulanabilir vaziyette. Bu imar planının hazır olması ile belediye olarak gerekli alt ve üst yapı çalışmalarımıza kısa zamanda başlamayı hedefliyoruz. Biz çalışmalarımızı şehrin geneline yayabilmiş bir belediyeyiz. " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu 'Hiç Bir Evi Yıkmıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement