Başkan Uğurlu: "Kaliteli ve Ekonomik Asfalt Üretiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu: "Kaliteli ve Ekonomik Asfalt Üretiyoruz"

Başkan Uğurlu: "Kaliteli ve Ekonomik Asfalt Üretiyoruz"

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, asfalt şantiyesinde incelemelerde bulundu.

28.11.2013 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, asfalt şantiyesinde incelemelerde bulundu.
Urgan Mahallesi'ndeki belediyeye ait asfalt üretim tesislerini gezen Başkan Uğurlu, yol yapımında kullanılan malzemelerin üretimi ve yeni hizmete giren afsalt plentiyle ilgili bilgi aldı.

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan taş ocağında saatte 400 ton mıcır, asfalt şantiyesinde ise saatte 160 ton sıcak asfalt üretimi yapıldığını söyleyen Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, tesislerin; yol yapım çalışmalarında kullanılan mıcır malzemesi ihtiyacını rahatlıkla karşıladığını belirterek, üretilen asfaltın da çok kaliteli olduğuna dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda hizmete giren son teknoloji bilgisayar otomasyonlu asfalt plenti ile artık Karaman Belediyesi'nin kendi asfaltını üreten bir belediye seviyesine geldiğini belirten Başkan Uğurlu: "Göreve geldiğimiz 2009 yılından sonra asfalt şantiyesinde çeşitli düzenlemeler yaptık. Bu düzenlemelerle hizmette kayıpların önüne geçerek, daha kaliteli ve ekonomik üretim sağlandı. Urgan Mahallesi'nde bulunan asfalt şantiyesini biraz daha geliştirerek kendi asfaltımızı üretebilecek seviyeye getirdik. Daha önce asfaltlama işinin büyük bir kısmını hizmet alımı ile gerçekleştiriyorduk. Kurduğumuz bu sistemle artık çok daha ekonomik ve kaliteli asfalt üretiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu: 'Kaliteli ve Ekonomik Asfalt Üretiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement