Başkan Uğurlu Miniklere Ders Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu Miniklere Ders Verdi

Başkan Uğurlu Miniklere Ders Verdi

Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Larende Mahallesinde bulunan İbrahim Bey İlköğretim Okulu'nda Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında minik öğrencilere ders verdi.

28.12.2013 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Bey İlköğretim Okulu Müdürü Remzi Yağcıoğlu'nun daveti üzerine okulda ders veren başkan Uğurlu'nun ders konusu "Çalışmak" oldu.

Derste insanın bıkmadan yorulmadan çalışması gerektiğini ifade eden Başkan Uğurlu şunları söyledi"Sevgili öğrenciler, geleceğimizin teminatı olan sizler gibi bende bir zamanlar bu sıralarda oturuyordum. Öğretmenlerimizi sevgiyle ve hayranlıkla dinliyordum. Onları çok seviyor ve saygı gösteriyordum. Çünkü onlar dünyanın en kutsal görevlerinden birini yapıyorlar. Sizlerde benim gibi onları sevgi ile dinleyin. Onlara saygı gösterin.

"Başarılı Olmak İçin Çok Çalışın"

Çalışmanın önemini vurgulayan Başkan Uğurlu"Eğer hayatınızda başarılı olmak istiyorsanız bu yaştan itibaren çok çalışın. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar başarılı olursunuz. Ne kadar çok başarılı olursanız o kadar mutlu olursunuz. Derslerinize çok çalışın. Annenizi babanızı kandırmak için değil başarılı olmak için çalışın. Ders çalışmayı bir oyun haline getirin. Böylelikle hem eğlenirsiniz hem sıkılmazsınız" dedi.

"Enerjimi Çok Çalışmaya Borçluyum"

Ders sırasında çalışmanın insan sağlığında önemli yeri olduğunu ifade eden Başkan Uğurlu"Ben bu yaşıma kadar hep daha fazla çalışma gayreti içinde oldum. Ülkenin bir çok kademesinde çeşitli görevler aldım. Görevlerimde hep çalıştım. Bu şehri yönetirken hiç zorlanmadım. Enerjim asla azalmadı. Bu yaşta bu kadar enerji dolu olmanın en başında çok çalışmam geliyor. Günde 18 saat çalışıyorum ve bu ölçüde başarılı oluyorum. Sizler bu memleketin geleceğinizin Aileniz için, kendiniz için bu ülke için çok çalışın dedi.

Proje kapsamında davetlerine icabetlerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen İbrahim Bey İlköğretim okulu Müdür Remzi Yağcıoğlu şunları söyledi. "Sayın Belediye Başkanımıza davetimize icabet ettiğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendisi vizyon sahibi, duayen bir isim, böyle bir projede öğrencilerimize verdiği ders ve projeye desteklerinden dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır." Dedi.

Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu Ders sonrasında sınıftaki bütün öğrencilere satranç takımı hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu Miniklere Ders Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement