Başkan Uzun, "Sosyal Market" Projesini İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun, "Sosyal Market" Projesini İnceledi

Başkan Uzun, "Sosyal Market" Projesini İnceledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Vergi Dairesi Müdürü Sarıçam'ı ve Avcılar Kaymakamı Tuncer'i ziyaret etti.

28.03.2013 11:21  Güncelleme: 13:05

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Beylikdüzü Vergi Dairesi Müdürü Nihat Sarıçam ve Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer'e ziyarette bulundu. Başkan Uzun ve beraberindekiler, makamında ziyaret ettiği Vergi Dairesi Müdürü Nihat Sarıçam'a tebriklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi. Sarıçam ise kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Uzun'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve ziyaretten son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Avcılar Kültür, Spor ve Sanat Merkezi'ni Gezdi

Başkan Uzun, Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer'e de misafir oldu. Engellilerin çalışmalarını ve Kültür, Spor ve Sanat Merkezi'ndeki 10 ayrı kurs programındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uzun, Avcılar Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet etmek amacıyla kurulan "Sosyal Market" projesini de değerlendirdi. Başkan Uzun, "Sosyal Market"in çok önemli bir proje olduğunu belirterek, Kaymakam Savaş Tuncer'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun, 'Sosyal Market' Projesini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement