Başkent'te Buz Patenciler Coştu - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Buz Patenciler Coştu

Başkent\'te Buz Patenciler Coştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu buz patenciler fırtına gibi esti.

17.01.2012 10:48

Mavi beyazlı Artistlik Buz Patenciler, katıldıkları kategorilerden dördünde birinci olurken, bir ikincilik ve üçüncülük elde ederek büyük bir başarı elde etiler.

60 Sporcu Katıldı

Ankara'da yapılan Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu buz patenciler fırtına gibi esti. 14 kulüp ve bir ferdi olmak üzere toplam 60 sporcunun katıldığı Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası sekiz kategoride yapıldı.Şampiyonaya mavi beyazlılar Minik Bayanlarda Özlem Dizmen,Elif Güner,Ebrar Damla Demirsal,Ece Atabey Novice Baylarda Mehmet Çakır, Junior Baylarda Burak Demirboğa,Jjunior Bayanlarda Sinem Kuyucu, Senior Bayanlarda Birce Atabey, Senior Baylarda ise Ali Demirboğa ile katıldı.

Siyah Kurdele ile Çıktılar

İki gün süren müsabakalar öncesinde geçtiğimiz günlerde Erzurum'da idman sırasında hayatını kaybeden Kayak milli sporcusu Aslı Nemutlu'nun anısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu artistlik buz patencileri kollarında siyah bandajla müsabakalara çıktı.Mavi beyazlıların bu duyarlı davranışı tribünleri dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Patenciler Antrenörler,Rana Göçmen,Ece Ongül,Tuğba Sak ve Rıdvan Alkan nezaretinde buz pistinde müzik eşliğinde zorlu artistlik hareketleri yapamaya çalıştılar.

Dört Birincilik Geldi

İki gün süren yarışların ardından Minik Bayanlarda Ece Atabey 33.05 puanla birinci, Ebrar Damla Demirsal 30,16 puanla üçüncü oldu.Novice baylarda Mehmet Çakır 72,83 puanla birinci,Junior Bayanlarda Sinem Kuyucu 76,62 puanla dördüncü İlayda Çakmak ise 42,67 puanla altıncı oldu.Junior Baylarda Burak Demirboğa 102,62 ikinci olurken,Senior Bayanlarda Birce Atabey 100,11 puanla birinci, Senior baylarda ise Ali Demirboğa 139,62 puanla birinci oldu.Müsabakaların ardından derece giren sporculara madalyalarını, Buz Pateni Federasyonu yöneticileri verdi.Branş sorumlu yöneticisi Murat Uzar müsabakaların ardından derece yapan sporcuları tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkent'te Buz Patenciler Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement