Başkentte Kültür Sanat - Son Dakika
Güncel

Başkentte Kültür Sanat

Başkentte Kültür Sanat

Başkentte bu hafta 4 yeni film beyaz perdeye yansıyacak.

01.11.2012 10:18

Başkentte bu hafta 4 yeni film beyaz perdeye yansıyacak.

Aksiyon, casusluk, gerilim türündeki "Skyfall" gösterime girecek. Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem'in başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliği Sam Mendes'e ait. Sinema tarihinin en uzun aksiyon film serisinin 23. filmi olan Skyfall'da Ajan 007 James Bond'un macerası bu kez Türkiye, Çin ve İngiltere ekseninde geçiyor. İstanbul, Adana ve Fethiye'de de çekimleri yapılan filmde, Türkiye dışında Şangay, Londra ve İskoçya'nın kuzey kısımları da mekan olarak kullanılıyor.

Komedi dram türündeki "Babamın Sesi" vizyona girecek. Yönetmenliğini Zeynel Doğan ve Orhan Eskiköy'ün birlikte üstlendiği filmin senaryosu da Orhan Eskiköy imzalı. Çekimleri Elbistan ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen filmde Base Doğan, Zeynel Doğan, Gülizar Doğan rol aldı. Türkiye, Almanya ve Fransa ortak yapımı olan film, 31. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma'da en iyi senaryo ödülünü Tepenin Ardı filmiyle paylaşan film, 19. Adana Altın Koza Film Festivali'nde en iyi film ve en iyi senaryo ödüllerini de aldı.

Dram romantik türündeki "Evim Sensin" seyirciyle buluşacak. Özcan Deniz'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Fahriye Evcen, Özcan Deniz, Sait Genay başrolleri paylaşıyor.

Komedi, fantastik romantik türlerindeki "Hayalimdeki Aşk" izlenebilecek. Başrollerini Paul Dano, Zoe Kazan, Chris Messina ve Annette Bening'in paylaştığı filmin senaryosu Zoe Kazan'a ait. Filmin yönetmenliğini ise Jonathan Dayton ile Valerie Faris gerçekleştirdi.

-Sinemalar-

Cinemaximum (Panora): "Bulut Atlası", "Uzun Hikaye", "Roma'ya Sevgilerle", "Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde", "Paranorman",

"Çanakkale 1915", "Paranormal Activity 4", "Gergedan Mevsimi", "Skyfall",

"Evim Sensin", "Aşk Yeniden", "Hayalimdeki Aşk".

Cinemaximum (Gordion): "Skyfall", "Evim Sensin", "Aşk Yeniden",

"Hayalimdeki Aşk", "Bulut Atlası", "Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde",

"Uzun Hikaye", "Çanakkale 1915", "Paranormal Activity 4", "Gergedan Mevsimi", "Roma'ya Sevgilerle".

Cinemaximum (Atlantis): "Uzun Hikaye", "Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde", "Gergedan Mevsimi", "Çanakkale 1915", "Oğlum Bak Git",

"Paranorman", 'Skyfall", "Evim Sensin", "Aşk Yeniden".

Cinemaximum (ANKAMALL): "Evim Sensin", "Paranormal Activity 4", "Bulut Atlası", "Sammy'nin Maceraları 2", "Paranorman", "Uzun Hikaye", "Asteriks ile Oburiks Gizli Görevde", "Gergedan Mevsimi", "Çanakkale 1915",

"Skyfall".

Cinemaximum (ANTARES) : "Evim Sensin", "Skyfall", "Paranormal Activity 4", "Paranorman", "Uzun Hikaye", "Asteriks ile Oburiks Gizli Görevde",

"Gergedan Mevsimi", "Çanakkale 1915", "Oğlum Bak Git".

Cinemaximum (Cepa) : "Bulut Atlası", "Evim Sensin", "Skyfall",

"Babamın Sesi", "Paranormal Activity 4", "Asteriks ile Oburiks Gizli Görevde", "Çanakkale 1915", "Paranorman", "Uzun Hikaye", "Gergedan Mevsimi".

Kızılay Büyülü Fener : "Babamın Sesi", "Evim Sensin", "Skyfall",

"Çanakkale 1915", "Bulut Atlası", "Gergedan Mevsimi", "Uzun Hikaye",

"Asteriks ile Oburiks Gizli Görevde", "Paranormal Activity 4".

Bahçelievler Büyülü Fener : "Çanakkale 1915", "Uzun Hikaye", "Evim Sensin", "Skyfall", "Bulut Atlası", "Gergedan Mevsimi".

Metropol Avşar: "Evim Sensin", "Skyfall", "Çanakkale 1915", "Uzun Hikaye", "Oğlum Bak Git", "Paranormal Activity 4", "Gergedan Mevsimi".

Optimum Avşar: "Evim Sensin", "Skyfall", "Çanakkale 1915", "Uzun Hikaye", "Oğlum Bak Git", "Paranormal Activity 4", "Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde", "Paranorman".

Muhabir: Tuğba Özgür Durmaz

Yayıncı: Selçuk Aval - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkentte Kültür Sanat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement