Baymak, Yeni Dönemi Muhteşem Bir Gala İle Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Baymak, Yeni Dönemi Muhteşem Bir Gala İle Tanıttı

Baymak, Yeni Dönemi Muhteşem Bir Gala İle Tanıttı

Baymak'ın, Dünya ısıtma sektörünün en büyük 3. gruplarından BDR Thermea ile yeni dönemi, Swissotel' de gerçekleşen muhteşem bir gala ile başladı!

01.04.2013 17:14

Ülkemizin ısıtma sektörünün lider firmalarından Baymak'ın, Dünya ısıtma sektörünün en büyük 3. gruplarından BDR Thermea ile yeni dönemi, Swissotel' de gerçekleşen muhteşem bir gala ile başladı!

Swiss Otel'de gerçekleşen büyük organizasyon, Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, BDR Thermea CEO'su Rob van BANNING ve Baymak Genel Müdürü Ender Çolak'ın katılımları ve konuşmalarıyla başladı, Behzat Gerçeker' in yönetiminde ki ENBE Orkestrası ve muhteşem şovlarla devam etti.

Baymak'ın bayi ağının ve çok özel davetlilerin bulunduğu bu dev organizasyonda, Dr. Murat Akdoğan' nın Baymak ile bütünleşen hikayesinin sunumu yapan Devlet Tiyatro Sanatçısı Dilek Türker'in ardından gerçekleşen konuşmalarda;

Sn.Dr. Murat AKDOĞAN, "Baymak benim hayatımın hep en önemli parçası oldu. Bugün Ethica Sağlık Grubu ile sağlık sektöründe yer almam Baymak ile olan gönül bağıma asla engel olmayacaktır. Baymak'ın devam eden başarıları ve büyümesi bana her zaman çok büyük bir mutluluk verecektir. Bu yeni dönemde de ne zaman ihtiyaç duyulsa Baymak'ın yanında olacağım" dedi.

Sn.Ender ÇOLAK, "1700'ü münhasır olmak üzere toplam 2200 bayisi, 250'nin üzerinde satış sonrası servis ağı, 600 çalışanı, 60.000 metrekare üretim alanı ve 200 milyon doları aşan cirosu ile ısıtma, soğutma, yenilenebilir enerji, su ısıtma ve su basınçlandırma alanlarında ülkemizin lider firmalarından birisiyiz. Bu yeni dönemde gücümüze BDR Thermea' nın çok üstün teknolojik gücünü de katıyoruz" dedi.

BDR Thermea CEO'su Mr. Rob Van BANNING; yaptığı konuşmasını bitirirken Dr. Murat Akdoğan' a plaket takdim etti. "Bu başarı hikayesini yaratan sayın Dr. Murat AKDOĞAN' a teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim için yeni dönem Dr. Murat Akdoğan'ın bugünlere getirdiği Baymak' ı sadece Türkiye'nin değil dünyanın da lider markalarından birisi haline getirme dönemi olacaktır. Teknoloji ve birikimimizin Baymak dinamizmiyle yaratacağı ivme bizleri çok heyecanlandırıyor" dedi.

Konuşmaların ardından Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası' nın misafirlere büyüleyici bir gece yaşattığı şovun ardından Dr. Murat AKDOĞAN, Rob van BANNING, Ender ÇOLAK eşleri ile birlikte pasta keserek büyük bir aile fotoğrafı verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baymak, Yeni Dönemi Muhteşem Bir Gala İle Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement