Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğine Otobüs Bağışı - Son Dakika
Güncel

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğine Otobüs Bağışı

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğine Otobüs Bağışı

Anadolu Grubu Ar-Ge mühendislerinin tasarladığı engelli otobüsü, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğine bağışlandı.

31.10.2013 22:48  Güncelleme: 22:50

Anadolu Grubu Ar-Ge mühendislerinin tasarladığı engelli otobüsü, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'ne bağışlandı.

Derneğin genel merkezinde düzenlenen törende konuşan Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Demirel, otobüsü bağışlayan Anadolu Grubu yetkililerine teşekkür etti.

Engellilerin toplumda yeterince yer alamadığını belirten Demirel, "Topluma kendimizi tanıtma noktasında bu otobüsle planladığımız projeleri birer birer  hayata geçireceğiz" dedi.

Demirel, şunları söyledi:

"Bu otobüs sayesinde çekeceğimiz belgeselle, bedensel engellilerin durumunu tüm boyutlarıyla ele alacağız. Hepimiz potansiyel engelli olduğumuz için, yaşanılanları çekeceğimiz belgeselle göstererek şok yaşatılması lazım. Zor bir hayatın içerisindeyiz ve biz daha çok toplumun içinde olmak istiyoruz."

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Aksoy Özilhan ise "Anadolu Grubu Ar-Ge mühendislerinin tasarladığı engelli otobüsünü siz değerli dostlarıma kazandırdığım için çok mutluyum. Alan el değil, veren el olma mutluluğu içerisindeyim" diye konuştu.

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Danışmanlar Kurulu Başkanı Ediz Hun da derneğe bu tür bağışların artması gerektiğini kaydederek, derneğin faaliyetlerini genişleterek vakıf kurma hazırlığında olduklarını dile getirdi.

Demirel, konuşmaların ardından Tülay Aksoy Özilhan ve MNG Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Günal'a teşekkür plaketi verdi.

6 tekerlekli sandalyenin yanı sıra 9 koltuk ve 1 hostes kapasitesine sahip otobüs, açılış kurdelesi kesilerek teslim alındı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğine Otobüs Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement