Belediye Başkanı'nın Makam Aracı, Su Kanalına Uçtu - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı'nın Makam Aracı, Su Kanalına Uçtu

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi Yücekapı beldesi Belediye Başkanı İlhami Zeybek'in içinde bulunduğu makam otomobili, Yozgat'ta yoldan çıkıp su kanalına girdi. Kazada yaralanan Zeybek'in sağlık durumu iyi.

22.01.2019 13:03  Güncelleme: 14:08

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi Yücekapı beldesi Belediye Başkanı İlhami Zeybek'in içinde bulunduğu makam otomobili, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yoldan çıkıp, arazideki su kanalına girdi. Kazada, Başkan Zeybek ile birlikte 3 kişi yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKIP SÜRÜKLENDİ

Kaza sabah saatlerinde ilçeye bağlı Babalı Köyü yakınlarında meydana geldi. Ankara'dan Ağrı'ya giden, Ahmet Kahraman yönetimindeki 35 NGJ 61 plakalı otomobil, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki boş araziye girip sürüklendi.

Belediye Başkanı'nın Makam Aracı, Su Kanalına Uçtu

BAŞKAN VE ŞOFÖRÜ YARALANDI

Arazideki su kanalına girerek duran otomobilde bulunan Yücekapı Belediye Başkanı AK Parti'li İlhami Zeybek ile şoförü Ahmet Kahraman ve Ayhan Kayalar yaralandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yaralılar, ambulanslar ile Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Belediye Başkanı\'nın Makam Aracı, Su Kanalına Uçtu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı'nın Makam Aracı, Su Kanalına Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • X: Şuraya bak köy muhtarının makam aracı var.....hayır araç deseniz sorun yok ama makam aracı dendimi sorun var çünkü hani makam 15 1 Yanıtla
  • Veysel Efendi: küçücük ilçenin küçücük beldesindeki makam aracı SALTANATA bak 10 2 Yanıtla
  • Musa Aydın: Belde belediye başkanlarının makam aracı olmaz. Belediyeye ait hizmet aracı olur. Ne işi var Yozgatta? Resmi ve gayri resmi hizmet aracını kullanamaz. 7 0 Yanıtla
  • MUHTAR 10.: ARABAYA YAZIK. 3 0 Yanıtla
  • SADECE GERÇEK: Olacağı buydu haram parayla alınmıştı ! 1 0 Yanıtla
  • Urfalı 63 halil: Geçmiş olsun allah şifa versin O kadar yobaz varki birinin canını kaybetmesi onu mutlu edecek sanki onun ömrü o verilecek ney neden bu insanlara öfken birinin ağlamasını istersen hep ağlarsın 0 0 Yanıtla
  • turgut yurtluk: yavas gıtseydı ıyı olurdu 0 0 Yanıtla
  • MMMMM: ne muharı X belediye başkNI DİYOR NERENLE OKUYORSUN 0 0 Yanıtla

Advertisement