Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Hayatım Kazandı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Hayatım Kazandı

Belediye Başkanlığı Koşusu\'nu Hayatım Kazandı

Osmaniye Belediye Başkanlığı Koşusu'nu, Nusret Doğan'ın Hayatım isimli tayı kazandı.

20.02.2013 11:22  Güncelleme: 11:24

Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 19 Şubat Salı günü düzenlenen kum pistteki 1900 metre mesafeli koşuyu Jokey Müslüm Çelik ile start alan safkan 2.06.95'lik derecesi ile birinci tamamladı.

3 yaşlı altı safkan İngiliz dişi tayının katıldığı yarış öncesi Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı yarış severlere kısa bir konser vererek koşuya renk kattı. Beş sırt numarası ile yarışan Hayatım bu koşu ile 12. startında 2′inci birinciliğine ulaştı.

Osmaniye Belediye Başkanlığı Koşusunda Belgrad ikinci olurken Tıtanıc üçüncü ve Black Model dördüncü oldu.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Sefa Tokyürek'e kupayı Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara verdi. Kara, "Belediyemizin ismini bir koşuya verdiği için Türkiye Jokey Kulübü (TJK) yönetim kuruluna ve başkanı Serdar Adalı Beye ve Adana Yeşiloba Hipodromu Müdürü Teyfik Süha Mutlu Beye Osmaniye'miz adına çok teşekkür ederim. Bizler için bu organizasyon iyi bir tanıtım oldu. Koşuyu kazanan Hayatım'ın sahibi Nusret Doğan ile jokey Müslüm Çelik'i tebrik eder başarılarının devamını dilerim." şeklinde konuştu.

Ayrıca Başkan Kadir Kara, Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu'ya günün anısına Osmaniye ile özdeşleşmiş çeşitli hediyeler verdi.

Osmaniye Belediye Başkanlığı Koşusunu Başkan Kadir Kara ile birlikte MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu, Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, ASKF Osmaniye Başkanı Levent Öztürk ile Osmaniye'den giden yarış severler katıldı.

Koşu öncesi ve sonrasında katılımcılara Osmaniye yerfıstığı ikram edildi.

Osmaniye Belediye Başkanlığı Koşusu ve ardından yapılan tören TJK ve TAY TV'lerden naklen yayınlanarak Osmaniye'nin tanıtımı için önemli bir organizasyon olduğu kaydedildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Hayatım Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement