Belediyeden 2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Belediyeden 2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliği

Belediyeden 2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliği

Niğde Belediyesi Ramazan Ayı Etkinliklerine Bu Yıl İkincisiyle Devam Ediyor.

06.08.2010 15:07  Güncelleme: 15:14

. 2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri adı altında gerçekleştirilecek olan Ramazan programları 13 Ağustos'ta başlıyor.

Karagöz – Hacivat, meddah, orta oyunu, tiyatro ve gölge oyunu gibi Ramazanların vazgeçilmezlerinin yer alacağı etkinlikler kapsamında Murat Başaran, Orhan Çakmak, Uğur Demirci, Ayla, Abdurrahman Önül, Ali Ercan, Demet Arslan, Gökmen, Yudum, Erdoğan Boylu, Aykut Kuşkaya, Eşref Ziya Terzi, Şahsenem Türk Tasavvuf Müziği, Türk Sanat Müziği, Pop Müziği ve Türk Halk Müziği gibi alanlarda konserler verecek.

Talha Uğurluel, İhsan Atasoy, Muhammet Bozdağ söyleşi ve konferans programlarıyla Niğdelilerle bir araya gelecek. Nahita Otel karşısındaki alanda düzenlenecek Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne ilişkin Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da bir açıklama yaptı. Etkinliklerin 23 gün süreceğini belirten Başkan Akdoğan, tamamı ücretsiz olan programlara tüm Niğde halkını davet etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada; "Saygıdeğer Niğdeli hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlar, idrak edeceğimiz Ramazan Ayının Niğdeli hemşerilerimize, Türk Milletine hayırlı olmasını temenni ederim. Hayır kapılarının açıldığı, şer kapılarının kapandığı Ramazan Ayı hepimize hayırlar getirsin.

Niğde Belediyesi olarak biz de geçen yıl olduğu gibi bu yılda ikincisini düzenleyeceğimiz, Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri eski çocuk yuvası alanında gerçekleşecek. Nahita oteli karşısında ki eski çocuk yuvası alanında düzenleyeceğimiz panayır alanında konserler, konferanslar sunulacak. Ülkemiz çapında ün yapmış ilim adamlarımız, din adamlarımız konferans verecek, ulusal ve yerel sanatçılarımız konser verecek. Şiir dinletileri ve buna benzer bir dizi etkinliklerimiz burada gerçekleşe

cek. Murat Başaran Konseri ile başlayacak etkinliklerimiz, Orhan Çakmak konseri, Özgün Müzik konserlerinin yanı sıra orta oyunları, Karagöz Hacivat, sihirbaz gösterileri ile devam edecek. Niğdeli hemşerilerimizin hoşça vakit geçirmelerini sağlayarak, kültürel ve sanatsal alanda çeşitli etkinlikleri sunuyoruz. Alışveriş yapılacak alanlarında olacağı Ramazan etkinlikleri panayır havasında gerçekleştirilecek. Etkinlik alanına giriş ücretsizdir. Tüm Niğdeli hemşerilerimizi bu yıl düzenleyeceğimiz 2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerine davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyeden 2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement