Belediyeler İlbank'a "Güveniyor" - Son Dakika
Güncel

Belediyeler İlbank'a "Güveniyor"

Belediyeler İlbank\'a "Güveniyor"

İLBANK'ın çalışmalarıyla ilgili yapılan ankette, yerel yönetimlerin yüzde 94 oranında memnun olduğu sonucu çıktı.

13.01.2014 11:55

İller Bankası AŞ'nin (İLBANK) çalışmalarıyla ilgili yapılan ankette, yerel yönetimlerin yüzde 94 oranında memnun olduğu sonucu çıktı.

İLBANK'tan yapılan yazılı açıklamada, bankadan beklentilerinin öğrenilmesi ve faaliyetlerinin yerel yönetimlerce nasıl karşılandığının ortaya konulması için anket yapıldığı belirtildi.

Ankette bankanın sağladığı kredi faiz oranları ile danışmanlık, kontrollük ve teknik hizmetlerden belediyelerin beklentilerinin karşılanma oranları olmak üzere 14 farklı soru ile yerel yönetimlerin İller Bankasından sağladığı hizmetleri değerlendirmesi sağlandığı ifade edilerek, Bankanın çalışmalarındaki memnuniyet oranın yüzde 94 olduğu bildirildi.

Açıklamada, belediyelere verilen harita, imar planı, altyapı ve üstyapı proje yapım hizmetlerinden memnuniyetin yüzde 100'e yakın gerçekleştiğini vurgulayan İLBANK Genel Müdür Vekili Tuncay Karaman'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Paydaşımız ve müşterilerimiz olan yerel yönetimlerimizin verdiğimiz hizmetlerden memnun kalmaları bizleri mutlu etmiştir. Kurumumuza yönelik bu olumlu algının sürdürülmesi için elimizden geleni yaparken ayrıca düşük memnuniyet sağladığımız küçük bir oranı da dikkate alarak çalışmalarımızı bir kat daha artıracağımızı ifade etmek isterim." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediyeler İlbank'a 'Güveniyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement