Bergama'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bergama'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüpheliler Yakalandı

İzmir'in Bergama ilçesinde uyuşturucu ticareti yaparken, Bergama polisine suçüstü yakalanan 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı. 2 uyuşturucu taciri ise tutuklandı.

26.09.2023 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 100 liraya zehir satıyorlardı, polis yakaladı

İZMİR - İzmir'in Bergama ilçesinde uyuşturucu ticareti yaparken, Bergama polisine suçüstü yakalanan 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı. 2 uyuşturucu taciri ise tutuklandı.

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün saat 08.00 sıralarında, Atmaca Mahallesi'nde bir noktada uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Takip başlatan ekipler, 3 kişinin uyuşturucu alışverişi yaptığını görmesi üzerine şüphelilere müdahale etti. Kaçmaya çalışan şüphelileri kıskıvrak yakalayan polis ekipleri, Z.B. adlı bir kişinin G.Ç. ve T.Ç.'den metamfetamin aldığını belirledi. Şüpheliler polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken Z.B.'nin emniyetteki sorgusunda, G.Ç. ve T.Ç.'den 100 lira karşılığında metamfetamin aldığını itiraf ettiği öğrenildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen G.Ç. ve T.Ç., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Uyuşturucu satın alırken yakalanan Z.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bergama\'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüpheliler Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bergama'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement