Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Düren: "Atletico Madrid'i Yenerek, Çeyrek Finale Yükselmek İstiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Düren: "Atletico Madrid'i Yenerek, Çeyrek Finale Yükselmek İstiyoruz"

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Düren: "Atletico Madrid\'i Yenerek, Çeyrek Finale Yükselmek İstiyoruz"

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, UEFA Avrupa Ligi 3.turunda Atletico Madrid'i yenerek, çeyrek finale yükselmek istediklerini söyledi.

24.02.2012 02:08  Güncelleme: 09:39

Braga maçının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Düren, önemli bir engeli aştıklarını ifade ederek, İsterdik ki karşılaşmayı kazanalım. Ancak takımımız şanssız bir gol yedi. Ondan sonra da maçı bırakmadı. Bir gol de atabilirdik. Ama önemli olan turu geçmekti. Gönül isterdik ki galibiyetle ilk 16'ya kalalım. Fakat hiçbir şekilde ilk maçın getirdiği rehavet söz konusu olmadı. Takımımız şanssız bir gol yedi. Umarım takımımız bundan sonraki iki maçı da alır ve yeni gelecek yönetime çeyrek finali hediye ederek, 'hoşgeldin' der şeklinde konuştu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun kendi aralarında yaptıkları toplantıda, istifalarını kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e sunduklarını açıklayan Düren, Önümüzde bir mali kongre var. Bu mali genel kurulun ardından başkanımızın önemli bir seçimi var. İnşallah başkanımız bu seçimi kazanır. Ondan sonra yönetimi devrederiz. Sonra bir seçim süreci gelecek. Bu seçim süreci içinde de Divan Kurulu gerekli hazırlıkları yapacak. Geçtiğimiz hafta içinde mali kongredeki ibra meselesi çok konuşuldu. Bizler hepimiz yönetim kurulu üyeleri olarak sayın genel kurulun huzuruna pazar sabahı çıkacağız. Onlardan bir helallik isteyeceğiz. Hakkınızı helal edin diyeceğiz. Etmeyen olursa da onların canı sağolsun. Sonuçta onların hepsi bizim arkadaşlarımız, dostlarımız. Hepimizin ortak paydası Beşiktaş. Herkes salim bir şekilde, diğerini kucaklayacak bir şekilde böyle bir yaklaşımla toplantıya iştirak ederse Beşiktaş'ın şan ve şerefine yakışır bir kongre olur. İşin aslı esası budur diye konuştu.

Beşiktaş'ta sakatlanarak oyun dışında kalan Tanju Kayhan da, turu geçtikleri için sevinçli olduklarını ifade ederek, Ancak buruk bir sevinç yaşıyorum. Omzum

zaten sakattı, yeniden sakatlandı. Doktorlarımla konuşacağız. Belki ameliyata gerek görmeyecekler. İki haftalık rehabilitasyon da olabilir. Ona göre karar vereceğiz dedi.

Savunma oyuncusu Sivok, turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirterek, Braga'nın kaybedecek bir şeyi yoktu. Onun için bize çok saldırdılar. Ancak maçı biz kendimiz bu hale getirdik. Yine de turu geçtiğimiz için sevinçliyiz şeklinde konuştu.

Kaptan İbrahim Toraman ise zorlu bir takıma karşı iyi mücadele edip, turu geçtiklerini, Atletico Madrid'i de elemek istediklerini söyledi. İbrahim, bir soru üzerine, turu kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e armağan ettiklerini belirterek, Kendisi büyük emek harcadı, fedakarlıklar yaptı. Ondan ayrılacağımız için üzgünüz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Düren: 'Atletico Madrid'i Yenerek, Çeyrek Finale Yükselmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement