Beşiktaş Kulübü Başkanı Mustafa Değirmenciyi Ziyaret Etti. - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Kulübü Başkanı Mustafa Değirmenciyi Ziyaret Etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Mustafa Değirmenciyi Ziyaret Etti.

Avcılar Belediyesini ziyaret eden Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'a Değirmenciden büyük teklif.

03.07.2012 15:39  Güncelleme: 15:36

Kendiside Beşiktaş taraftarı olan ve bir dönüm bu kulübün formasını giyen Değirmenci stad sıkıntısı çeken Beşiktaş Kulübü Başkanına, "Maçlarınızı bizim stadyumda oynaya bilirsiniz. İsterseniz 10 bin kişilik stadyumun kapasitesini 20 bin kişiye çıkartabiliriz" dedi. Değirmencinin bu teklifine Fikret orman, "Bizim 30 bin kişilik stadyuma ihtiyacımız var. Bu nazik davetinize teşekkür ederim. Kombine biletlerimizi satışa sunduk. Taraftarımız büyük destek verdi. Avcılar stadyumunda hazırlık maçları oynayabiliriz" sözü verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan bir dönem Beşiktaş forması da giyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenciyi ziyaret etti. Avcılar Belediyesine gelen Fikret Orman ve yöneticiler Belediye Başkanı Mustafa Değirmenciye kulübün arması "Kartal" hediye etti. Değirmenci ise Beşiktaşlıların bu jestine karşılık "Atatürk Heykeli ve Havuz maketi" hediye etti.

Heyet daha sonra Avcılar Belediyesi Sosyal tesislerinde kahvaltı yaptıktan sonra Türkiye'nin en görkemli stadyumlarından biri olan Belediye spor stadyumunu gezdi. Avcılar Beşiktaşlı taraftarlar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan ve Beşiktaşlı taraftarlarında hazır bulunduğu ziyaret oldukça coşkulu geçti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Belediyeden taraftarların alkışları arasında ayrıldı.

STADYUMA HAYRAN KALDILAR

Beşiktaşlılar daha sonra Avcılar Belediyesi Sosyal Tesislerinde kahvaltıda buluştu. Beşiktaşlı Gazeteci ve Yazarlarından katıldığı kahvaltıdan sonra Avcılar Belediyesi Stadyumuna geçildi. Beşiktaş Derneği Başkanı Fikret Orman stadyumu gezdi. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ise Belediye tarafından yaptırılan stadyumun Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek, "Stadyumumuz suni çim ancak istenildiği taktirde çimlendirilebilir. Bizim stadyum projesi henüz bitmedi. Bir kulübün rahatlıkla kamp yapacağı bir seviyeye getireceğiz.

Eksikler önümüzde yıllarda bitirilerek tam kapasite faaliyete girecek" dedi. Değirmenci Beşiktaş spor Kulübünün stadyumdan her türlü yaralanabileceğini söyledi. Fikret Orman ise Avcılar Belediye spor stadyumuna hayran olduğunu belirterek, "Biz burada hazırlık maçı oynayabiliriz" dedi.

KAPALI SPOR SALONU SÖZÜ

Değirmenci Avcılar Cihangir mahallesinde Kapalı spor salonu projenin bulunduğunu belirterek önümüzdeki yıllarda bu projenin hayata geçirile bileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beşiktaş Kulübü Başkanı Mustafa Değirmenciyi Ziyaret Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement