BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NÜN KURULLARINA BAŞKANLIK YAPACAK İSİMLER BELLİ OLDU
Beşiktaş Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda, siyah-beyazlıların kurullarına başkanlık yapacak isimler belli oldu.
Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda; Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu ve Seçme ve Sicil Kurulu başkanlıkları için seçim yapıldı.
Yapılan oylama sonucunda Beşiktaş Kulübü Disiplin Kurulu başkanlığına 2959 oy alan Yavuz Özeren, Denetleme Kurulu başkanlığına 2979 oy alan Feyyaz Tuncel ve Seçme ve Sicil Kurulu başkanlığına 5609 oy alan Firuz Drahşan seçildiler.
İSTANBUL/ DHA - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Beşiktaş Kulübü'nün Kurullarına Başkanlık Yapacak İsimler Belli Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.