Beşiktaş'ta Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş'ta Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

25.08.2015 21:57

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1.5 saat sürdü. İdmanda, takım halinde yapılan ısınma ve istasyon koşularının ardından denge, kuvvet ve kondisyon çalışmaları değişmeli olarak yapıldı. Antrenmanda daha sonra 5'e 2 çalışması ve taktik programın yer aldığı tam saha çalışmalar uygulandı. Antrenman, taktik maçı sonrası şut çalışması ile sona erdi.

Antrenmana, sahada takımdan ayrı bireysel çalışan Dusko Tosic katılmadı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 18.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika


Advertisement