Besiktaşlı Taraftarlar "Benimle Oynar Mısın?" Filmini İzledi - Son Dakika
Güncel

Besiktaşlı Taraftarlar "Benimle Oynar Mısın?" Filmini İzledi

Besiktaşlı Taraftarlar "Benimle Oynar Mısın?" Filmini İzledi

Zonguldak 1903 Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, "Benimle oynar mısın?" filmini, yönetmen Aydın Bulut ve Eyşan Özhim'in de katılımıyla birlikte izledi.

24.10.2013 20:53  Güncelleme: 08:55

Zonguldak 1903 Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Beşiktaş taraftar sevgisini konu alan "Benimle oynar mısın?" filmini, yönetmen Aydın Bulut ve başrol oyuncusu Eyşan Özhim'in de katılımıyla birlikte izledi.

Gazipaşa Caddesinde toplanan yaklaşık 200 dernek üyesi, burada filmin yönetmeni Bulut ve oyuncu Özhim'i karşılayarak tezahüratta bulundu. Taraftarlar ile Bulut ve Özhim, filmin seyredileceği Belediye Sineması'na kadar yürüdü.

Yönetmen Bulut, film gösterimi öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, filmi Beşiktaşlı taraftarlarla paylaşmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Filmde kaybedilmek üzere olunan insani değerleri ön plana çıkarmak istediklerini belirten Aydın, şöyle konuştu:

"Biz filmi çekerken gerçekten heyecanlandık. Bunun karşılığını görmek çok güzel oldu. Filmin anlattığı şey sadece Beşiktaş'ın hikayesini değil  bir insan hikayesi. Beraberlik ve dayanışma hikayesi anlatılıyor. Beşiktaş'ın da her zaman öne çıkardığı şeyler aslında bunlar. Biz de filmde kaybetmek üzere olduğumuz bu insani değerleri ön plana çıkarmak istedik. Bunu paylaşan herkesle beraberiz sadece Beşiktaşlılarla değil."

Oyuncu Özhim de, Beşiktaş'la ilgili uzun zamandır bir film yapmak istediklerini belirterek, "Bu filmde sadece Beşiktaş olmadı. Biz de bir anne ve kız hikayesi anlattık. Filmde anne ve kızın Beşiktaş'ta geçen öyküsünün yanı sıra Beşiktaşlıları göreceksiniz. Beşiktaşlılar tam umutlarının kırıldığı ve içimize hüzün çöktüğü anda karşımızda ışık gibi doğdu" diye konuştu.

Taraftarlar, yönetmen Aydın Bulut ve başrol oyuncusu Eyşan Özhim'in daha sonra filmi izledi.

Filmde, talihsiz bir olayın ardından ceza alarak hapishaneye gönderilen bir kadının, 8 yıllık mahkumiyetin ardından özgürlüğüne kavuşması ve sonrasında yaşadıkları anlatılıyor. Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın önemli bir yer tuttuğu film, İnönü Stadı'nda çekilen son film olma özelliği de taşıyor. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Besiktaşlı Taraftarlar 'Benimle Oynar Mısın?' Filmini İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement