Beykoz'da Asansörler Artık Daha Güvenli - Son Dakika
Güncel

Beykoz'da Asansörler Artık Daha Güvenli

Beykoz\'da Asansörler Artık Daha Güvenli

Beykoz Belediyesi asansör güvenliğini TSE'ye emanet etti

27.04.2012 09:21

Beykoz'da asansörler artık daha güvende olacak

Beykoz'da asansörler TSE ile daha güvenli

Beykoz'daki asansörleri TSE denetleyecek

Beykoz Belediyesi, ilçedeki tüm asansörlerin bakım ve güvenliği için Türk Standartları Enstitü (TSE) ile işbirliği protokolü imzaladı.

Beykoz Belediyesi, ilçedeki tüm bina ve işyerlerindeki asansörlerin yıllık periyodik bakımı ve denetim yetkisini Türk Standartları Enstitüsü'ne (TSE) verdi.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile TSE Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev tarafından imzalanan protokol 26 Nisan 2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin önemi açısından protokol yaptıklarını belirten Başkan Çelikbilek, "Yasa gereği asansörlerin bakım ve işletme konusunda yeni düzenleme çerçevesinde A tipi akredite bir kuruluş tarafından denetlenmesi gerekmektedir. TSE bir yıl boyunca her binadaki asansörlerin kontrolünü, denetimini, bakımını yapacak. Can ve mal güvenliği bizim için önceliklidir. Vatandaşlarımızın da duyarlı olacağına inanıyorum. Daha güvenli ilçe ve daha güvenli toplum hayat için imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını dilerim" dedi.

TSE Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev de, kendilerini tercih eden Başkan Çelikbilek'e teşekkür ederek şunları söyledi: "TSE olarak bu hizmeti ülke genelinde bir misyon edindik. Güvenli asansör günlük yaşamımızda önemli bir yeri var. Kurumuza yakışır hizmeti Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Beykoz'da da vereceğiz."

Konuşmaların ardından İmar ve Şehircilik Müdürü Fikret Ergin'in de hazır bulunduğu protokol imzalandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beykoz'da Asansörler Artık Daha Güvenli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement