Beylikdüzü SKM Açılışında Birlik Mesajları Verildi - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü SKM Açılışında Birlik Mesajları Verildi

Beylikdüzü SKM Açılışında Birlik Mesajları Verildi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, şölene dönen AK Parti Beylikdüzü İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yoğun ilgi nedeniyle duygulu anlar yaşadı.

03.02.2014 11:29

Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da SKM açılışı öncesi kokteyl verilmesinin ardından, konuşmalar yapıldı. Programa, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Nurettin Nebati, Gülay Dalyan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Selahattin Küçük, Eski Yakuplu Belediye Başkanı Şanver Çolak, belediye meclis üyesi aday adayları, muhtarlar ve çok sayıda partili katııldı. Başkan Uzun, AK Parti Beylikdüzü ilçe eski Başkanı ve aday adayı olan Av. İbrahim Bülbüllü başta olmak üzere, belediye başkan aday adayları ve Dr. Atila Yılmaz, Ömer Meşe gibi isimlerle kucaklaşarak birlik mesajı verdi.

"Başbakanımızın elini kaldırdığı aday ile koşarız"

İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan konuşmasında partisinin elde ettiği başarıyı kazanmak için çok engeli aştığını, yapılacak yerel seçimlerde de karşısına gelen engelleri aşarak yollarına devam edeceklerini dile getirdi. İstanbul milletvekili Nurettin Nebati de partisinin Beylikdüzü Adayı olan Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un sakin ama çok başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirtti. Beylikdüzü'nde iktidarı yeniden ele geçirmek için çok çalışmak gerektiğini de dile getiren Nebati "Hele o isim Başbakanımızın elini kaldırdığı isimse arkasından koşarız"diye konuştu.

"641 projeyi rakam vererek açıklayacağım"

Belediye Başkanı Yusuf Uzun konuşmasına, birlik ve beraberlik mesajları vererek başlamasının ardından, programa katılan, gelmediği halde gönlü orada olan tüm partililerine ve vatandaşlara teşekkür etti. Projelerinden bazılarını dile getiren Başkan Uzun, "Sözünü ettiğimiz 641 projeyi, bir iki hafta içerisinde rakam vererek tek tek açıklamaya devam edeceğiz' diye konuştu. Beylikdüzü'nde yapılan hizmetlerin sadece kendi partilileri tarafından değil, farklı siyasi görüşte olan vatandaşlarca da çok beğenildiğini dile getiren Başkan Uzun, "Biz Beylikdüzü'nde birçok hizmet yaptık ama şov yapmadık. Hizmet yaptık ama Beylikdüzü' ne kötülük yapmadık. Hizmetleri yaparken "Tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır" düşüncesiyle hareket ettik. Biz bu hizmetleri sizlerle birlikte yaptık, Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu. Yapılan hizmetlere rağmen, Beylikdüzü'ne daha çok hizmet etmek gerektiğini dile getiren Başkan Uzun, "Ama bitmedi bu bizim çıraklık dönemimizdi, yine sizlerle birlikte kalfalık ve ustalık dönemimizde de Beylikdüzü'ne güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz" diye ifade etti.

'Başbakanın emanetine sahip çıkacağız'

İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ise,küresel vesayeti kaldırmak için, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin kazanılması gerektiğini dile getirdi. Başbakan Erdoğan'ın Beylikdüzü Belediye Başkan Adaylığı için Yusuf Uzun'u layık gördüğünü dile getiren Demiröz, "Teşkilat üyeleri olarak kendilerinin de Başbakan'ın emaneti ve 'On canım olsa onunu da Başbakanın yoluna feda ederim' diyen Yusuf Uzun ile yürüyeceklerini ve yeniden onu Beylikdüzü'nün belediye başkanı seçeceklerini dile getirdi. Konuşmalar sonunda protokoldekiler sahnede ellerini havaya kaldırarak toplu fotoğraf çektirdi.

'Dik dur eğilme Beylikdüzü seninle'

SKM'ye gidişinde de, Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları'nın "Dik dur eğilme, Beylikdüzü seninle" sloganları eşliğinde, yürüyen Başkan Uzun, büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Protokoldekilerle birlikte kurdela keserek SKM binasını hizmete açan Başkan Uzun, balkondan partililerini selamladı. SKM'nin kafeterya kısmında gençlere hitap eden Uzun, "Siz beni soğukta dışarıda beklediniz. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Sizler en iyi iltifatları hak ediyorsunuz. Ne mutlu ki bana; sizler gibi içten, vefakar gençlikle birlikte yol yürüyorum" diye konuştu. Başkan Uzun'un sözleri sık sık tezahüratlarla kesildi.

Demiröz Duygulandırdı, Dalyan Söz Aldı…

İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, konuşma sırasında "Ben Sayın Başkanımızın anne ve babasına teşekkür ediyorum. Bizler için, Beylikdüzü için, böyle bir evlat yetiştirmişler. Başkanımız annesine rahmet diliyorum. Başarılı bir erkeğin yanında bir eş vardır. Başkanımız eşine de teşekkür ediyorum. Bizlere hakkını helal etmesini diliyorum' dedi. Bu sözler karşısında Başkan Uzun ve eşi Yasemin Uzun'un oldukça duygulandıkları gözlendi. İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan'da konuşmasında partililerinden yapılacak seçimlerde daha çok çalışarak Yusuf Uzun'u yeniden Belediye Başkanı, partisini de iktidar yapmaları konusunda söz aldı. Dalyan, daha sonra Başkan Uzun, İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Kezban Çoşkun ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak ile birlikte ellerini birleştirerek, birlik mesajı verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü SKM Açılışında Birlik Mesajları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement