Saldırı Sonrası "Keşke Hepsi Ölseydi" Yazan Kişi AK Parti'den İhraç Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Saldırı Sonrası "Keşke Hepsi Ölseydi" Yazan Kişi AK Parti'den İhraç Ediliyor

AK Parti Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı, İsrail vatandaşlarını hedef alan paylaşımı yapan partinin ilçe kadın kolları üyesi için ihraç sürecinin başlatıldığını bildirdi.

19.03.2016 18:33  Güncelleme: 20:36

AK Parti Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, bir teşkilat üyesinin Beyoğlu'ndaki terör saldırısında yaralanan İsrail vatandaşlarını hedef alan tweetinin AK Parti'nin görüşlerini yansıtmadığını, paylaşımı yapan partinin ilçe kadın kolları üyesi için ihraç sürecinin başlatıldığını bildirdi.

"BEYOĞLU'NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TERÖR SALDIRISINI KINIYORUM"

Hatice Yücel, sosyal paylaşım sitesi Twetter'dan yaptığı açıklamada, Beyoğlu'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınarken, hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.

"AK PARTİ'NİN GÖRÜŞLERİNİ YANSITMIYOR"

Sosyal medyada tepkilere neden olan partinin ilçe kadın kolları yürütme kurulu üyesi İrem Aktaş'ın attığı belirtilen tweetin AK Parti'nin görüşlerini yansıtmadığını dile getiren Yücel, "AK Partili bir teşkilat üyemizin sosyal medyaya yansıyan açıklaması AK Parti'nin görüşünü kesinlikle yansıtmamaktadır.

"İHRAÇ SÜRECİ BAŞLATILMIŞTIR"

Teşkilatımızda kendisi ile ilgili gerekli işlemler yapılmış ve ihraç süreci başlatılmıştır. Masum insanları hedef alan terör saldırısını kınar, hayatını kaybedenlere taziyelerimizi sunar, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerini kullandı.

Saldırı Sonrası "Keşke Hepsi Ölseydi" Yazan Kişi AK Parti\'den İhraç Ediliyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saldırı Sonrası 'Keşke Hepsi Ölseydi' Yazan Kişi AK Parti'den İhraç Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (169)

  • Memduh: Bir de bu tweti bin kişi retwet etmiş.. Yukaridan asagiya utanç verici... 147 3 Yanıtla
  • INSAN: KAHROLSUN ZALIM ISRAILLL 133 17 Yanıtla
  • KÜRT: KAHROLSUN İSRAİL 105 20 Yanıtla
    Amed serhildan: Ayağinin dibinde insanlar ölsün katledilsin evleri başina yikilsin sen sesini çikarma. Burdan kaç bin km uzakta sen israili kina seninkine at gözlüklü derler.. 8 1
  • Helin: Akp kadar cahil yobaz bir millet yok yaratiklar.bunlar yüzünden Ataistler cogaldi 114 11 Yanıtla
    St: Senden iyi yobazmı olur 3 10
  • GUZEL AHLAK : AHLAK ORTUSU OLMAYANI BAS ORTUSU DINDAR YAPMAZ. MEVLANA 122 1 Yanıtla
  • ismail öz yurdaner: kahrolsun sahte müslüman vatan haini akepe vicdan diye bir sey yok bu akepe de Allah belanizi vermis zaten 44 30 Yanıtla
    Rahime Kılıç: Akı kararayi ne karıştırıyorsun tipik marjinal sol kafa 2 5
  • çakma insanlar: yarım kilo boya var bunlarda kullandıkları aletler gavur yada israil. israilde burslu iyi üniversite kazandın deseler hepsi koşar. Önce insan olacan sonra hep beraber israili boş boş lanetle değil çalışıp daha iyi bir devlet olup öyle yıkacaz. 61 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement