Beyşehir'de çiftçilere tarım eğitimi veriliyor - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de çiftçilere tarım eğitimi veriliyor

Beyşehir\'de çiftçilere tarım eğitimi veriliyor

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim toplantılarında çiftçilere tarım ve hayvancılık konularında bilgi veriliyor. Çivril, Sarıköy, Çetmi, İsaköy, Kuşluca ve Gölkaşı mahallelerinde gerçekleştirilen toplantılarda ziraat mühendisleri, katılımcılara tarımsal üretim planlaması, toprak işleme, gübreleme, tarımsal desteklemeler ve bitki sağlığı hakkında bilgilendirme yapıyor. Ayrıca çiftçilerin sorunları ve talepleri dinlenerek yöreye yönelik çalışmalar için istişarelerde bulunuluyor.

20.02.2024 16:12  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir ilçesinde çiftçi eğitim toplantıları devam ediyor.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce düzenlenen toplantılarda üreticiler tarım ve hayvancılık konularında bilgilendirildi.

??????? Çivril, Sarıköy, Çetmi, İsaköy, Kuşluca ve Gölkaşı mahallelerinde düzenlenen eğitim toplantılarında çiftçilerle buluşan ziraat mühendisleri katılımcılara tarımsal üretim planlaması, toprak işleme, gübreleme, tarımsal desteklemeler ve bitki sağlığı konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantılarda, çiftçilerin sorun ve talepleri de dinlenirken yöreye ilişkin yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulurken yöneltilen sorular da cevaplandırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de çiftçilere tarım eğitimi veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement