Bilgi Üniversitesi'nde Kadınlar Günü Standına Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bilgi Üniversitesi'nde Kadınlar Günü Standına Saldırı

08.03.2017 16:21  Güncelleme: 16:50

Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği yapan gruba, turnikelerden atlayarak kampüse girdiği belirtilen bir grup saldırdı.

Bilgi Üniversitesi'nin Eyüp Santral kampüsünde düzenlenen 8 Mart etkinliği sırasında dışarıdan gelen 15-20 kişilik bir grup öğrencilere saldırdı. Çıkan arbedede bazı öğrenciler hafif şekilde yaralanırken, okula tedbir amaçlı çevik kuvvet ve TOMA gönderildi.

GÜVENLİK MÜDAHALE ETTİ

Olaylara üniversitenin güvenlik görevlileri müdahale etti. Olaylar sonrası kampüste toplanan üniversite yönetime tepki gösterdi. Öğrenciler, daha önce de benzer şeyler yaşandığını ama güvenlik önlemi alınmadığını söylediler.

ÖĞRENCİ OLAY ANINI ANLATTI

Bilgi Üniversitesi öğrencilerinden Deniz Uysal olaya ilişkin, "Kadınlar günü diye kadınlar burada şarkı söyleyip dans ediyorlardı. Bu sırada okulun dışından turnikelerden atlayıp koştura koştura bir grup geldi. Grup, kadınları tekmelemeye, saçlarından çekmeye başladı. Hepimiz koşuşturduk. Saldırganları yakalayıp rektörlüğe götürdük. Saldırı sırasında bıçak görmedim, ama arkadaşım gördüğünü söylüyor. Bir arkadaşımızın saldırı sırasında kaşı patladı, onu hastaneye götürdüler. Bir arkadaşımız da panik sırasında fenalaştı. " dedi.

Olaylara ilişkin görüntüler, öğrencilerin cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilgi Üniversitesi'nde Kadınlar Günü Standına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement