Bimeks'in İçerenköy'deki Mağazası Büyütülerek Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Bimeks'in İçerenköy'deki Mağazası Büyütülerek Yenilendi

Bimeks\'in İçerenköy\'deki Mağazası Büyütülerek Yenilendi

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, İçerenköy Carrefour mağazasını 2 kat büyüterek yeniledi.

09.08.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, İçerenköy Carrefour mağazasını 2 kat büyüterek yeniledi.

Türkiye'nin alışveriş merkezindeki ilk teknoloji perakende mağazası olma özelliğini taşıyan Bimeks'in İçerenköy Carrefour Mağazası, 2 kat büyütülerek yenilendi. 1996 yılında açılan mağaza artık müşterilerinin ihtiyaçlarına çok daha fazla ürün çeşidi ile cevap verebilecek.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bugün Bimeks olarak mutlu günlerimizden bir tanesini daha yaşıyoruz. Türkiye'nin alışveriş merkezindeki ilk teknoloji perakende mağazasıydı. 1996 açtığımız için bu mağazamız bizim için çok değerli. Metrekare başına en iyi satış yapan mağazası idi. Bu yıl metrekaremizi 2 kat büyüttük. Yeni ürünlerle birlikte müşterilerimizin daha rahat alışveriş yapacağı bir imkan sunduk. Mağazamız Türkiye'ye, Kadıköy'e hayırlı olsun" diye konuştu.

Açılışa özel indirimlerinin olduğunu duyan vatandaşlar da gördükleri fiyatlar karşısında memnun olduklarını dile getirdi. İndirimleri duyar duymaz sabahın erken saatlerinde mağazaya geldiğini söyleyen bir müşteri, "Her zaman geldiğimiz fiyatların makul olduğu bir yer. Şu anda birtakım şeyler gördüğümüz için buraya geldik. Çok güzel de olmuş. Hayırlı olur inşallah. Daha rahat, daha ferah oldu" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bimeks'in İçerenköy'deki Mağazası Büyütülerek Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement