Bisikletli Polis Kırlangıçlar, İşbaşında - Son Dakika
Güncel

Bisikletli Polis Kırlangıçlar, İşbaşında

Bisikletli Polis Kırlangıçlar, İşbaşında

Bursa'da, 'Kırlangıçlar olarak adlandırılan bisikletli trafik polisleri, trafiği aksatan altgeçitler yerine caddeden yolun karşısına geçen yayaları uyararak, broşür dağıttı.

03.02.2014 17:13

Bursa'da, 'Kırlangıçlar olarak adlandırılan bisikletli trafik polisleri, trafiği aksatan altgeçitler yerine caddeden yolun karşısına geçen yayaları uyararak, broşür dağıttı. Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın talimatıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yayalara yönelik çalışma başlattı. 'Kırlangıçlar olarak adlandırılan bisikletli polisler, kentin en yoğun bölgesi olan Atatürk Caddesi'nde alt geçitleri kullanmayıp araçların arasından canlarını tehlikeye atarak geçmek isteyen yayaları tek tek uyardı.

Polis, trafiği aksatan ve kazalara davetiye çıkaran yayalara 'Hayat Sürsün Trafik Sensin' 'Alt Geçit Varken?? yazılı broşürleri dağıttı.

ÖNCE UYARI, HAFTAYA CEZA

Emniyet yetkilileri, yayaların alt geçitleri kullanma alışkanlığının kazandırılana kadar günün belirli saatlerinde broşürlü uygulamasının yapılarak caddeden geçen vatandaşları alt geçitlere yönlendirileceğini belirterek, önümüzdeki hafta yapılacak denetimlerde ise kurallara uymayan yayalara 80 lira ceza kesileceğini kaydettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bisikletli Polis Kırlangıçlar, İşbaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement