BKM'nin Yeni Dizisi Tutar mı Tutar'ın Tomris'i, Açelya Özcan - Son Dakika
Güncel

BKM'nin Yeni Dizisi Tutar mı Tutar'ın Tomris'i, Açelya Özcan

Açelya Özcan, Yapımcılığını Necati Akpınar'ın, Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, BKM'nin yeni dizi projesi, "Tutar mı Tutar" ile Cuma akşamları Show TV'de "Tomris" karakteriyle ekranlara geliyor.

09.07.2015 09:29

2011 yılından bu yana oyuncu kimliğiyle başarılı sinema, tiyatro ve dizi projelerine imza atan, aynı zamanda bir müzisyen, blog yazarı ve sosyal aktivist olan oyuncumuz Açelya Özcan, Yapımcılığını Necati Akpınar'ın, Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, BKM'nin yeni dizi projesi, "Tutar mı Tutar" ile Cuma akşamları Show TV'de "Tomris" karakteriyle ekranlara geliyor.

İlk bölümüyle ekranlarda "absürd mahalle komedisi" türünün önemli örneklerinden biri olduğunu kanıtlayan "Tutar mı Tutar"da Tomris; Neriman'ın (Zeynep Kankonde) tek kızı, Ayhan'ın (Cahit Gök) biricik kız kardeşidir. Üç yıldır azimle üniversite sınavına hazırlanan Tomris, boş zamanlarında mahallenin tek umudu Umut Sineması'nda çalışır. Küçüklüğünden beri abisi Ayhan'ın en yakın dostu Cemal'e (Paşhan Yılmazel) platonik olarak aşıktır. Dizideki hemen her karakterin ismini bir şairden alma ritüelini bozmayan Tomris, adını Cemal Süreya, Edip Cansever ve Turgut Uyar'ın şiirlerine de özne olmuş ulaşılmaz aşkı Tomris Uyar'dan alır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BKM'nin Yeni Dizisi Tutar mı Tutar'ın Tomris'i, Açelya Özcan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement