Bolu'da Sağanaklar Sonucu Yol Suyla Kaplandı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Sağanaklar Sonucu Yol Suyla Kaplandı

Bolu'da sağanaklar sebebiyle D-100 karayolunun Paşaköy mevkisinde derenin taşması nedeniyle yol suyla kaplandı. İstanbul yönünde göle dönen yol nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi. İl Özel İdare, karayolları, belediye ve DSİ ekipleri su seviyeleri yükselen derelerde ise taşkınlık yaşanmaması için çalışma yaptı. Ayrıca, Çakmaklar Mahallesi'nde derelerin taşması sonucu bir apartmanın istinat duvarı çöktü. Bolu Valiliği, vatandaşları su taşkınlarına karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

09.07.2023 22:29

Bolu'da sağanaklar sebebiyle D-100 karayolunun Paşaköy mevkisinde derenin taşması nedeniyle yol suyla kaplandı. D-100 karayolunun İstanbul yönünde göle dönen yol nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu. İl Özel İdare, karayolları, belediye ve DSİ ekipleri su seviyeleri yükselen derelerde ise taşkınlık yaşanmaması için iş makineleriyle çalışma yaptı.

İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Çakmaklar Mahallesi'nde derelerin taşmasının ardından bir apartmanın istinat duvarı çöktü. Mahallede vatandaşlar evlerine su girmemesi için kendi imkanlarıyla tedbir almaya çalıştı. Bolu Valiliği, su taşkınlarına karşı vatandaşların dere kenarlarından uzak durmaları, araçlarını yüksek yerlere park etmelerini ve hayvanlarını güvenli alanlara almaları uyarısında bulundu. (DHA)

Bolu\'da Sağanaklar Sonucu Yol Suyla Kaplandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Sağanaklar Sonucu Yol Suyla Kaplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement