Bozdağ: "(Uyum Yasaları) Değişikliklerin, Mart'tan Önce Parlamento'dan Geçmesi Gerekiyor" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bozdağ: "(Uyum Yasaları) Değişikliklerin, Mart'tan Önce Parlamento'dan Geçmesi Gerekiyor"

18.01.2018 00:10

- Bakanlar Kurulu Toplantısı Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın açıklamaları ANKARA - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

- Bakanlar Kurulu Toplantısı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın açıklamaları

ANKARA - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "(Uyum yasaları) Öncelik ve sonralık sırasına baktığımızda da seçim nedeniyle seçim yasaları ve siyasi partiler yasalarının Anayasa'dan kaynaklı zorunluluk nedeniyle bir önceliği var. O nedenle Mahalli Seçimler ve diğer Seçim Kanunları, Siyasi Partiler Kanunu gibi kanunlardaki değişikliklerin, Mart'tan önce Parlamento'dan geçmesi gerekiyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozdağ: '(Uyum Yasaları) Değişikliklerin, Mart'tan Önce Parlamento'dan Geçmesi Gerekiyor' - Son Dakika


Advertisement